Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na co do kina: 5 originálních květnových filmů


ikona
KarelR
téma
Rock, Hardy a Clooney? Zní fér! 

Léto útočí, což znamená jediné. Ambiciózní filmy vyklízejí pozice a na jejich místo nastupují popcornové výplachy, které se pokusí zaujmout spíš vaše smysly než váš mozek. A víte co? Už se cpou i do originálních filmů, skandál!

 

21. května

Den blbec

Z traileru mám pocit, že se tahle německá komedie snaží být nástupcem Fakjů pane učiteli. Nic proti tomu, na zběsilou výpravu zloděje a právníka to nevypadá nejhůř, takže... proč ne.

 

Země zítřka

Jo, ta kampaň se zatím fakt nechytá. Místo verneovského retra vypadá Země zítřka jako dětinská fantasy, takže musíme doufat, že disneyovci klamou tělem. Jinak by to mohlo docela bolet.

 

30.května

Dítě číslo 44

Průšvih, který je tu hlavně kvůli tomu, abyste se mu mohli vyhnout. Dítě číslo 44 v Rusku zakázali, takže tam strhne stahovací rekordy, jinde ale nejspíš prohučí úplně. Jak kvůli mrzké propagaci, tak kvůli tragickým recenzím. Zrovna tohle duo má na víc!

 

Láska na první boj

"Kašlu na to a jdu na plnou palbu. Protože dnes večer jsem se zamiloval. Neromantická romantika. Odzbrojující Adele Haenel. Příště budeme připraveni." Rob Royův komentář vnadí víc než cokoliv jiného, takže... jděte zase jednou do kina na Francouze!

 

San Andreas

Rock v tomhle filmu nepokoří jen obří vlnu tsunami, prý ho čeká i spousta dalších přírodních katastrof. Že to stejně vypadá jako generická katastrofa, která tak nějak zaspala dobu? Áno. Do kladných ohlasů tudíž nadšení jen tak nedorazí.

 

Co jste si vybrali z květnové nabídky? Pochlubte se v diskuzi a nashle v červnu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace