Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Duben 2015


ikona
KarelR
blu-raydvd
Ostří muži v nebezpečných situacích. A Bilbo... 

... a další velký blůčkový rest. Většinu zajímavých dubnových filmů už asi máte na poličce, ale pokud se potřebujete přesvědčit, že vám nic neuniklo, tady máte jistící opáčko. Přeci jen, upozornit na Ayera a Nolana je povinnost i při takovém zpoždění.

 

Hobit: Bitva pěti armád
Vyšlo: 15. dubna 2015
Cena: 268 Kč (2x DVD), 539 Kč (2x Blu-ray), 628 Kč (2x Blu-Ray ve Steelbooku), 719 Kč (3D Blu-ray), 898 Kč (3D Blu-ray ve Steelbooku), 898 Kč (3D Blu-ray s dárkem)

Blížíme se do cílové rovinky. Fanoušci Hobita už si mohou začít stříhat svoji zkrácenou verzi, Bitva pět armád je totiž oficiálně k mání. Obsahuje veškerou digitální opulenci, kterou jste viděli v kině? Samozřejmě. Bohužel jí ale nechybí ani veškerá nedotaženost, která držela při zemi i finální díl hobití ságy. Ne, další srovnání s Návratem krále nečekejte, to je prostě jiná liga. V každém případě ale na blůčka dorazil teprve onen "polotovar", na celou podívanou si musíme tradičně počkat do listopadu. Čekají nás v prodloužené verzi nějaká zásadní vylepšení? Snad ano. Byla by totiž škoda, aby Jackson z tak zásadního filmu nevyždímal něco krapet lepšího. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Interstellar
Vyšlo: 1. dubna 2015
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (2x Blu-ray), 628 Kč (2x Blu-ray v Metalpaku)

Inspirativní, smysly drtící, nezapomenutelné. Interstellar je Nolanovým pokusem o nový level a minimálně z našeho pohledu vyšel na jedničku. Zatímco se kdekdo nimrá v tom, že je poslední třetina filmu přespříliš fantaskní, modří vědí, že je rozšmelcování vašeho mozku naprosto cílené. A když k tomu přidáte technické mistrovství a kopu rodičovských emocí, není o čem - Nolan to znovu dokázal a na blůčku je to málem stejná paráda jako v kině. (9/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Interview
Vyšlo: 1. dubna 2015
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Rogen s Francem se českým kinům tentokrát vyhnuli, je tedy možné, že se k vám jejich korejské dobrodružství dostalo až teď. Že jste ho viděli už dávno? I to je možné. V každém případě ale jde o docela odvážnou a především zábavnou komedii, která v klidu dostává očekáváním, jež vybudovala loňská hackerská kauza. Franco si navíc svého šibnutého moderátora užívá plnými doušky a o hlášky i bizarní situace rozhodně není nouze. Kéž by se téhle dvojce dařilo i nadále! (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Paddington
Vyšlo: 29. dubna 2015
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Nepořizujte si medvídka mývala. Pořiďte si Paddingtona! Tenhle slušně vychovaný medvěd vám sice zdevastuje barák a poštve proti vám sousedy, na druhou stranu s ním ale zažijete věci, které by němá tvář nikdy nezvládla. Děkovat za to můžete producentu Davida Heymanovi, který po potterovské sáze našel další ostrovní klenot. Ano, Paddingtonův potenciál napoprvé nebyl vytěžený do zásadní dokonalosti. Určitě se ale jedná o povedenou oddechovku, na kterou můžete zlákat celou rodinu. A to je v poslední době čím dál tím vzácnější. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Pachuť pomsty
Vyšlo: 29. dubna 2015
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Michael C. Hall se proslavil jako Dexter, tady ale kope za klaďáky. Když zastřelil zloděje, jenž se mu vloupal do domu, myslel si, že bude výsledkem nějaké to menší trauma a klid. Pak se to ale zkomplikuje, když si to s ním chce vyříkat zatraceně nebezpečný otec zastřeleného. Anebo je všechno trošku jinak? Pomalu vyprávěný a velice atmosférický thriller sází na skvělé výkony Halla, Sama Sheparda a Dona Johnsona, ale i na vychytralý scénář, který několikrát hodně překvapí a vy si nikdy nebudete moc jistí tím, co na vás mají tvůrci připravené. Osmdesátková atmosféra, nelítostní hrdinové, šokující zvraty a mrazivý soundtrack. A dobrý film. (7/10) (Mr. Hlad)

Koupit na FilmGame.cz

 

Železná srdce
Vyšlo: 15. dubna 2015
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Tankových dobrodružství si musíme vážit. I když se trochu moc topí v náboženských řečičkách, což v přímočarých akčních peckách málokdy dělá dobrotu. Železná srdce ale těží z nedostatku žánrové krmě. I když jsou tedy relativně klišovitá a jejich nejlepší scénou je dlouhé klidné posezení, pořád se jedná o vtahující biják, v němž si výlet v kovové piksle setsakramentsky užijete. Proč tu jsou přestřelky málem jako ze Star Wars? To snad někdo odborně vysvětlí v komentářích. I kdyby ale bylo ticho, pořád dobrý, Brade! (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v dubnu vyšlo: Co by kdyby, Kouzlo měsíčního svitu, Návrat blbýho a blbějšího, Noc v muzeu: Tajemství hrobky, November Man, Ouija

Nashle u květnového přehledu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace