Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Emma Stone vs. Steve Carell


ikona
Mr. Hlad
emma stonesteve carell
Letošní hvězdy nominované na Oscara se sejdou na tenisovém kurtu. A nepůjde jen o body 

O Stevu Carellovi jsme včera psali v souvislosti s novým projektem Roberta Zemeckise Marwencol a hned tu máme další kousek, tentokrát by to ale mělo být o něco vtipnější. I když to tak na první pohled nevypadá. Carell si totiž zahraje spolu s Emmou Stone v projektu Battle of Sexes, který se má točit okolo tenisového utkání, na němž pětapadesátiletý bývalý tenista a profesionální nadsamec Bobby Riggs změřili síly s devětadvacetieltou tenistkou Billie Jean King. Riggs chtěl světu ukázat nadřazenost mužů nad ženami. A dostal náklep.

Scénář má na starost autor Milionáře z chatrče Simon Beaufoy a o produkci se postará mimo jiné i Danny Boyle. Zápas, který v roce 1973 sledoval celý svět, Hollywood evidentně láká, protože Battle of Sexes není jediným projektem, který se mu chce věnovat. Zatím nepojmenovaný film chystají Paul Giamatti s Elizabeth Banks a ve hře je i komedie Match Maker, v níž by si měl Riggse zahrát Will Ferrell. Verze, ve které se na kurtu sejdou Carell a Stone, rozhodně nemá být stoprocentně vážným dramatem, ale podle tvůrců půjde o film, ve kterém bude místo i pro humor a přirovnávají ho k Malé Miss Sunshine. No uvidíme, co z toho vyleze, casting je ale docela zajímavý.

--- 

Vytáhni v hospodě: Riggs nakonec prohrál 3:0 na sety.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace