Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

5 věcí, které jste minuli v teaseru Batman V Superman


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/superman
Zajímají vás easter eggy a odkazy? Není problém! 

Na teaseru Batman V Superman je zajímavé především to, že v něm fanoušci nedostali žádné zásadní odhalení, nad kterým by mohli debatovat. O maličkosti nicméně nebyla nouze, a pokud jste teaser nezkoumali snímek po snímku, možná vám unikly tyhle detaily.

1) Hlas Lexe Luthora

V úvodu teaseru je slyšet celá škála hlasů. Mezi ty známější patří Charlie Rose a Neil Degrasse Tyson, ke slovu se ale dostane i Jesse Eisenberg aka Lex Luthor: "Teď už v tom máme jasno, že? Ďábel nepřišel z pekla. Snesl se z oblohy." Moc pěkná zdravice...

 

2) Supermanovská armáda

Čtyři vojáci, kteří před Supermanem v teaseru pokleknou, mají na rameni jeho emblém. Důvod? V tuhle chvíli zcela neznámý.

 

 

3) Riddlerovský otazník

Drobný a nedůležitý easter egg. Fanoušky Riddlera ale musel potěšit.

 

 

4) Batman vrahem?

Premiéra Batwingu s sebou přinesla hned dvě mrtvoly. Jak je to možné? Buď Batman dávno rezignoval na svoji nejdůležitější zásadu (ve filmu ostatně bude činný už desítky let), nebo mu někdo vykradl jeskyni. Pravděpodobnější je samozřejmě to druhé, protože kdyby ve filmu zabíjel, explodují fanouškům hlavy.

 

5) Batman se sniperkou

Zack Snyder už mnohokrát prohlásil, že se Batman V Superman inspiruje Návratem temného rytíře. Pochází z něj třeba Batmanovo "antisupermanské" brnění, nově se pak můžeme radovat z dalšího odkazu. Ze sniperky, kterou vyhlášený odpůrce střelných zbraní jinde moc nepoužíval.

Našli jste v teaseru ještě něco dalšího? Dejte vědět v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace