Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho uvidíme ve druhém Blade Runnerovi?


ikona
Mr. Hlad
blade runnerharrison fordryan gosling
Kdo by měl jít ve stopách Harrisona Forda v pokračování kultovní sci-fi? 

Harrison Ford bude mít v nejbližší době plné ruce práce s Hvězdnými válkami. Vedle nich ho letos uvidíme v romantické sci-fi The Age of Adeline, určitě se a něj bude myslet i v souvislosti s dalším Indym (i když zatím nikdo netuší, kdy dorazí), a v plánu je také pokračování další sci-fi klasiky, která ale má k Hvězdným válkám stejně daleko jako třeba Ace Ventura k Annie Hallové. Blade Runner 2 vrátí do hry Ricka Deckarda, už nyní ale víme, že nebude mít hlavní roli a měl by dorazit až v poslední třetině filmu. Do té doby se po něm bude pátrat.

Dennis Villeneuve, autor parádního Zmizení a zajímavě vypadajícího thrilleru Sicario, si proto vyhlédl nového hrdinu. Zatím neznáme jeho jméno ani netušíme, co by měl být zač. Režisér a studio by ale v téhle roli rádi viděli Ryana Goslinga. Což je zajímavá volba. Tvrďáky, kteří to mají v hlavě srovnané, rozhodně umí, což předvedl v Drive i v Gangster Squad. Příští rok ho navíc uvidíme v neo-noir The Nice Guys, kde bude spolu s Russellem Crowem vyšetřovat zdánlivou sebevraždu stárnoucí pornohvězdy, takže by divákům mohl připomenout, že mu drsní detektivové jdou a že se odeálně hodí do blízké, ale zatraceně temné budoucnosti. Tenhle casting by mohl být hodně fajn.

--- 

Vytáhni v hospodě: Když se Blade Runner objevil v kinech, byl to slušný propadák. Podobně jako Carpenterova Věc. Žánr sci-fi zkrátka v roce 1982 ovládl E.T.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace