Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wonder Woman má novou režisérku


ikona
KarelR
wonder woman
Vzala Angelina Jolie telefon? 

To šlo rychle. Michelle MacLaren (Perníkový táta) se předevčírem vzdala režie Wonder Woman s odvoláním na oblíbené tvůrčí neshody. Krátce na to se objevily zvěsti, že byl největším problémem tygří sidekick, se kterým měla mocná Amazonka často mluvit. Ale kdo ví, o co šlo doopravdy.

 

Warneři každopádně začali s oficiálním sháněním náhrady. Nejvíc se mluvilo o Angelině Jolie, kterou prý Marvel nahání pro sólovku Captain Marvel (a nikdo nevěří tomu, že z toho něco bude), dnes ale podepsala smlouvu Patty Jenkins. Je vám tohle povědomé? Mělo by.

Režisérka Zrůdy s Charlize Theron a především vynikajícího pilotu The Killing totiž není v comicsovém hledáčku poprvé. Před pár lety chystala dvojku Thora, k níž ji přitáhla Natalie Portman, nakonec se ale s Marvelem rozkmotřila. A my jsme dostali nevýraznou fantasy šlichtu od Alana Taylora (Terminátor Genisys).

 

Patty Jenkins tak má před sebou druhou velkou šanci a bude zajímavé sledovat, jak si s Warnery padne do noty. Situace s Thorem dokázala, že nehodlá točit něco, čemu naplno nevěří. Takže není úplně vyloučené, že se rozchodová situace za pár měsíců zopakuje...

Pokud se studiu poštěstí, Gal Gadot se svého sóla dočká 23. června 2017.

---

Vytáhni v hospodě: Wonder Woman prý ve filmu vystřídá šest kostýmů. Schválně, jestli bude i šest hraček.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace