Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nelítostný souboj o Ferrariho


ikona
KarelR
ferrarimichael mannrobert de niro
Na automobilového klasika mají zálusk Michael Mann a Robert De Niro. 

Tohle bude trochu složitější, škoda že není po ruce imf. Filmová biografie Enza Ferrariho má za sebou slušnou historii. Nejdřív ji chtěl točit Michael Mann s Robertem De Nirem, potom Sydney Pollack s Alem Pacinem. Ve finále z toho roky nic nebylo, no a najednou tu máme dva konkurenční projekty.

 

Italský automobilový mogul se nejdřív vrátil do hledáčku De Nira, který si ho zahraje ve veliké evropské adaptaci. Ta pokryje Ferrariho život od čtyřicátých do osmdesátých let, a jelikož se o režii zajímá sám Clint Eastwood, rozhodně nepůjde o přehlédnutelný projekt.

Tohle by byly samy o sobě skvělé zprávy. De Nirův Ferrari teď ale nafasoval přímou konkurenci, za níž nestojí nikdo jiný než Michael Mann. Ten už má téměř po kupě peníze a chce svého Ferrariho točit příští rok. V tom případě by ale jeho film dorazil jako druhý (De Niro chce začít ještě letos), což by mohlo snadno vyústit v problémy s tržbami. A ty by po selhání s Hackerem hodně bolely.

 

Jelikož De Niro a Mann kdysi chystali Ferrariho společně, určitě o svých plánech vědí. Někdo tak zřejmě bude muset uhnout a bude docela zajímavé sledovat, kdo to bude. Hodí ručník do ringu evropská verze, která má přímou italskou podporu? Anebo neúprosně bilancující Hollywood? V ideálním případě by pánové mohli své plány zkombinovat, takhle to ale ve filmovém světě bohužel nefunguje. Tak uvidíme, co se nakonec bude dít.

---

Vytáhni v hospodě: Mann před lety chystal také filmový duel Ferrariho s Fordem, který měl mapovat Le Mans z roku 1966. Takže vyloženě fanoušek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace