Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Google nás zachrání před spoilery


ikona
KarelR
googlespoilersspoilery
Že by se blížila slastná doba uchovaných tajemství? 

Určitě to znáte. Sledujete populární seriál, ale nejste vysokoškolák, takže nemůžete novou Hru o trůny nakoukat už v deset dopoledne. Celý den se tedy těšíte, až si k ní vlezete večer. Jenže než udeří osmá hodina, půlka vašich přátel už na Facebooku oplakává postavy x a y. Dá se tohle zlo nějak řešit? Pokud si nehodláte vyndat z přátel každého, kdo tohle dělá (což by stejně nepomohlo kvůli diskutujícím "přátelům přátel"), jste víceméně v troubě.

 

Google teď ale vymyslel řešení a rovnou si ho nechal patentovat. Celý tenhle zázrak spočívá v novém softwaru, kterému vysvětlíte, co všechno sledujete nebo čtete, a on potom složitým algoritmem zneviditelní všechno, co by vám mohlo něco vyspoilerovat. Tohle důsledné snažení je samozřejmě v plenkách jak po stránce fungování, tak především po stránce šíření, protože Facebook nebo Twitter nemají sebemenší důvod používat software od Googlu. Určitě se ale jedná o vítaný směr myšlení, který by jednou mohl eliminovat stres lépe než kafe a cigára.

Věříte, že se tohohle upgradu jednou dočkáme? Nebo vám přijde až moc nereálný/neprotlačitelný konkurenci? Dejte vědět v diskuzi!

---

Vytáhni v hospodě: Zítra dorazí všech 13 dílů seriálového Daredevila, takže pevně doufáme ve spoilerovou obezřetnost...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace