Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Grand Theft Auto a Harry Potter


ikona
Mr. Hlad
harry potter
Herní legenda se podívá na plátna kin a možná u toho bude hvězda Bradavic. Akční jízdu ale nečekejte 

Hádky mezi fanoušky konzolí a PC jsou tu odjakživa. Samozřejmě je pravda, že když někdo narve pár tisíc do počítače, dostane výkon, o němž se konzolistům jen sní, ale na druhou stranu na rozdíl od majitelů nabušených kompů vlastníci Playstationů a Xboxů páté Grand Theft Auto už dávno dohráli. Ale tomu se teď věnovat nebudeme. Hra, o které slyšel snad i člověk, jenž naposledy pařil Pac-Mana, se teď dostane do kin. Ovšem v trošku jiné podobě, než byste si mysleli. Pokud máte chuť na nářez plný absurdního humoru, extrémního násilí a akčních scén, které musí vymýšlet člověk na drogách, pusťte si Stathamovo Zastav a nepřežiješ. K GTA má asi nejblíž. Filmové Grand Theft Auto by totiž mělo být příběhem Sama Housera, jednoho z tvůrců hry, která je považována za víc než kontroverzní.

 

Kdo neví, o co jde, tak tady můžete blbnout po městě, přejíždět lidi, zabíjet každého, kdo se vám postaví do cesty, krást auta nebo zkusit řádit se stíhačkou v ulicích velkoměsta. Zkrátka by se to s trochou nadsázky dalo považovat za simulátor vraždícího sociopata. Pokud byste tedy byli ochotni považovat Sim City za simulátor architekta specializujícího se na urbanismus. Ale neděláte to, protože nejste idioti. Floridský právník Jack Thompson má ale jiný názor a založil si kariéru na tom, že bojuje proti zlu reprezentovanému počítačovými hrami v čele právě s GTA. A jednoho dne se rozhodl vyšlápnout si na Housera, ze kterého se tak trochu nedobrovolně stal obhájce celého herního průmyslu. Může toho být zajímavé soudní drama a látka jako taková je taky poměrně atraktivní. BBC Films navíc plánují ulovit do role tvůrce hry Daniela Radcliffa, což by mohlo být fajn. Natáčení má začít ještě tenhle měsíc a za kameru se nejspíš usadí autor seriálů Misfits a Black Mirror Owen Harris.

--- 

Vytáhni v hospodě: Podle analytiků stál vývoj a marketing pátého GTA víc než 265 milionů dolarů

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace