Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine to balí?


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanwolverinex-men
Hodlá se Hugh Jackman rozloučit s nejslavnějším členem X-Menů, nebo je to trochu komplikovanější?  

Hugh Jackman je Wolverine. Ano, je to šikovný herec, zvládá točit kvalitní filmy i mimo x-menovské universum, ale s nejvíc cool mutantem je spojený už patnáct let a nebýt téhle role, je možné, že by jeho jméno dnes znalo jen pár filmových fajnšmekrů v Austrálii. Když počítáme i cameo v První třídě, objevil se v téhle roli sedmkrát. Příští rok do kin dorazí X-Men: Apocalypse, kde jeho účast není ještě oficiálně potvrzená, a rok nato, přijde třetí Wolvieho sólovka. V únoru Jackman prohlásil, že by mutanta s drápy, adamantiovou kostrou (i když …) a samoléčícím faktorem klidně hrál až do smrti. Vypadá to ale, že se situace změnila.

 

Před pár dny totiž na svém twitteru napsal „:WOLVERINE ...ONE LAST TIME“ Což si fandové vyložili jako loučení. Režisér trojky Wolvieho sólovky James Mangold potvrdil, že se mluví právě o jeho filmu a hned se začalo teoretizovat, jestli to znamená loučení. V době premiéry bude Jackmanovi devětačtyřicet a možná, že by to už fakt chtělo najít někoho mladšího. Na druhou stranu možností je víc. Díky blbnutí s časem teď vlastně filmoví X-Meni existují v několika vesmírech, tak by asi nebyl problém v tom jednou Wolverina třeba i zabít a zároveň ho nechat blbnout mezi X-Meny pár let v minulosti. Teoreticky by mohlo jít i o podtitul filmu a začátek chytré marketingové kampaně, kterou si fandové „špatně vyloží“ a začne se o tom mluvit. Každopádně uvidíme. Smysl by dávalo všechno a je jisté, že dřív nebo později se Jackman s touhle postavou rozloučit musí. Hlavně musíme doufat, že to bude u dobrého filmu.

--- 

Vytáhni v hospodě: Jackman Wolverina daboval i v počítačových hrách X-Men: The Official Game a X-Men Origins: Wolverine. Zvlášť druhá rozhodně stojí za pozornost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace