Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Flashe?


ikona
Mr. Hlad
chris millerdcflashphil lord
Warneři lákají ke své comicsovce o nejrychlejším superhrdinovi planety hodně zajímavou režisérskou dvojici 

U DC a Warnerů mají teď plné práce s Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti, nejspíš i jim je však jasné, že musí pomalu ale jistě začít myslet i na budoucnost. Občas se tak objeví plakát s Aquamanem, Gal Gadot se vyjádří ke kritice fanoušků, že na Wonder Woman nemá dostatečně akční figuru, a když je nejhůř, dorazí nějaká novinka ohledně Suicide Squad, která vypadá ze všech chystaných projektů nejzajímavěji. V budoucnu však dorazí i samostatné filmy s hrdiny jako je Cyborg nebo Flash. Právě ten druhý zmíněný slaví solidní úspěchy v televizi a posledních pár dílů byl slušný mindfuck, ale na velkém plátně pojede úplně od znova.

 

Hrdinu, který je rychlejší než Superman, si zahraje talentovaný ale zatím ne moc známý Ezra Miller. A možná i proto hodlá studio ukecat k režii někoho, kdo už má na rozdíl od snad budoucí hvězdy s pár hity zkušenosti. Momentálně se prý jedná s Philem Lordem a Chrisem Millerem. Tahle dvojka je zodpovědná za animák Zataženo, občas trakaře, ale že zvládnou i hraný film předvedli v obou dílech Jump Street. Z jejich Lega se taky vyklubala pecka a zkrátka je o ně v Hollywoodu teď zájem. Nabídku na režii trojky Krotitelů duchů odmítli, ale i tak mají ruce plné práce. Chystá se trojka Jump Street, kde by mohlo dojít na crossover s Muži v černém, a navíc produkují dvojku Lega a spin-offy s kostičkovaným Batmanem a Lego Ninjago. Takže je otázka, jestli by na Flashe měli vůbec čas. Na druhou stranu Lego patří taky Warnerům, takže pokud by o ně stáli, asi by si to nějak zařídili. Otázka samozřejmě je, jestli Lord s Millerem mají zájem. Pokud se s Warnery dohodnou, mohlo by to být hodně zajímavé. 

---

Vytáhni v hospodě: Lord a Miller se seznámili při studiích na univerzitě Dartmouth College

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace