Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mark Wahlberg půjde po atentátnících


ikona
Mr. Hlad
mark wahlberg
Mark Wahlberg povede hon na nebezpečné teroristy 

Ačkoliv se v devadesátých letech pokoušel Mark Wahlberg urvat kus slávy jako mizerný rapper a model, nakonec z něj vyrostl celkem slušný herec s dobrým čuchem na role. Má na svém kontě Oscarovky, miliardové trháky, nezávislé produkce a zvládá vážné i méně seriózní role. Má na kontě dvě nominace na Oscara, daří se mu i jako producentovi a letos ho uvidíme ve druhém Méďovi nebo zajímavě vypadajícím thrilleru Mojave. A u napětí hodlá zůstat i v budoucnu, měl by si totiž zahrál hlavní roli v thrilleru podle skutečných události Patriot’s Day.

 

Ten se má vrátit k nedávnému teroristickému útoku, který v Bostonu během maratonu spáchali bratři Tsarnaevové a zabili při něm pět lidí a dalších 280 zranili. A Mark Wahlberg jim půjde po krku. Měl by ztvárnit Eda Daviese, bostonského komisaře pověřeného úkolem najít oba útočníky. K dispozici měl odhodlanou policii, excelentní technologie pro identifikaci a hledání lidí, a především odvahu udělat do té doby nemyslitelné věci, jako třeba uzavřít celý čtyřmilionový Boston. Scénář má na starost Matt Charman, který dělá i Spielbergovu špionážní záležitost Bridge of Spies.

--- 

Vytáhni v hospodě: Mark Wahlberg se v Bostonu  narodil a prý i proto by ho tvůrci rádi viděli v hlavní roli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace