Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Březen 2015


ikona
KarelR
blu-raydvd
Dvě party do nepohody a ultimátní mrcha. 

Jedna dobrá komedie, jeden dobrý animák, jedno dobré drama. Březen byl pěkně vybalancovaný a nabídl Fincherovu Zmizelou, takže pohoda. Čekání na Interstellar nicméně pokračuje...

 

Šéfové na zabití 2
Vyšlo: 25. března 2015
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Jednička byla docela fajn, dvojka je o trochu lepší. Dodnes je záhadou, jak se zrovna Šéfové na zabití dohrabali pokračování, ale proč ne. Třem pitomcům, kteří se tentokrát snaží rozjet vlastní byznys, opět podají pomocnou ruku Jamie Foxx a Jennifer Aniston. Hlavně se ale zastaví Chris Pine, který si pro sebe krade každou scénu a často film pozvedá až do komediálního nadprůměru. Škoda, že režisér Sean Anders (Sex Drive) nedostal ještě volnější ruku. Sudeikis a Day totiž umí prodat hlavně ty nejbizarnější úlety, jichž se klidně mohlo urodit daleko víc. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Tučňáci z Madagaskaru
Vyšlo: 25. března 2015
Cena: 268 Kč (DVD), 538 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray)

Spolehlivá tučňáčí parta neselhala ani na sólové misi. Někoho totiž napadlo natočit místo klasického roztomilého animáku bondovskou parodii, i s patřičně maniakálním záporákem a supertajnou špiónskou organizaci. Člověk se sice ani tak nezbaví pocit, že kouká na pokoutně uplácaný kreslený výplach. Jelikož ale jeho faktor zábavnosti moc neklesá, mohou si čtyři géniové ve fraku odškrtnout další kreslenou výhru. Dvojku berem! (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Zmizelá
Vyšlo: 25. března 2015
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 538 Kč (Blu-ray v digipacku)

Film, který otřásl světovými domácnostmi. Nebo se o to alespoň pokusil, málokterý thriller totiž odhalil ženské myšlení v tak zvrácené podobě. U příběhu o tom, jak Ben Affleck o ženu přišel, jen aby se rozpoutalo vztahově-mediální drama par excellence, vás bude mrazit víc než u většiny hororů. David Fincher na to jde totiž od lesa, a i když mu časem trochu dojdou nápady, pořád servíruje dost památných momentů a přesných poznatků na to, abyste promptně zvážili smysl svého manželského svazku. Prostě ideální kousek na první rande! (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v březnu vyšlo: Co s láskou, Get On Up - Příběh Jamese Browna, Hunger Games: Síla vzdoru 1. část, Kouzlo měsíčního svitu, Pohádkář, Poslední láska Robina Hooda, Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil, Tři bratři

Nashle u dubnového přehledu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace