Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šílený Max bude intenzivní krvák


ikona
KarelR
mad max: fury road
Děcka si epickou pouštní honičku nedaj! 

Tak tohle potěší jako máloco. Už jsme si tak nějak zvykli, že blockbustery s vyšší cenovkou nedostávají eRkový rating. Expendables 3 měli smůlu, blížící se pětka Terminátora jakbysmet, noý Šílený Max se ale po jejich bok nezařadí. Stejně jako třeba Prometheus se totiž dočkal eRkového ratingu, proti kterému studio nehodlá bojovat.

Zběsilá cesta podle MPAA obsahuje "intenzivní násilné scény a znepokojivé výjevy", v postapokalyptickém světě se tak opravdu bude bojovat o holý život. Trochu se to samozřejmě dalo čekat, už trailery naznačují krapet ostřejší hrany. Definitivní potvrzení ale máme až nyní, Warneři tak očividně nevyměkli a pevně stojí za Millerovou drsnou vizí.

Čtvrtý Šílený Max mimochodem stál nějakých 150 milionů dolarů (o 20-30 víc než Prometheus), takže půjde o obrovský risk. Doufejme tedy, že se famózní trailery nacpou úplně všude a star power Toma Hardyho pojede na maximum. Tenhle film potřebuje vydělat. A když se mu to povede, možná nakopne pár dalších drahých záležitostí s krvavými záměry. Jak to třeba vypadá s tím novým Arnieho Conanem, hm?

---

Vytáhni v hospodě: První a druhý Šílený Max měli eRko, trojka ale spadla na PG-13. Možná i proto je mezi fandy nejméně oblíbená. Bojovník silnic rulez!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace