Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co se stalo po Návratu Jediho?


ikona
KarelR
star wars
Jak dokázat obří armádě, že právě přišla o vrchního velitele? 

Rozšířený vesmír je fuč (respektive na druhé koleji pod bannerem Legends) a Lucasfilm začíná dláždit cestičku k sedmé epizodě Star Wars. J. J. Abrams nám letos v prosinci představí originální příběh, který nebude využívat desítky let existující zápletky a postavy. Je tedy zcela pochopitelné, že se před novým filmem objeví nová knižní podpora.

Ještě letos by mělo vyjít nějakých 20 knih, které pokryjí 30 let mezi Návratem Jediho a sedmičkou. Nejspíš se bude skákat po různých obdobích a postavách, to nejdůležitější se každopádně dozvíme 4. září, kdy vyjde román Star Wars: Aftermath.

Spisovatel Chuck Wendig nám v něm představí pár nových postav, především ale budeme sledovat ty dobře známé. To vše okamžitě po událostech Návratu Jediho, čekejte tedy rozklad Impéria, které se určitě bude snažit popřít, že by Císař a Darth Vader byli mrtví.

Cesta k úplnému míru určitě nebude jednoduchá a dává smysl, že z toho chtějí v Lucasfilmu těžit. Pokud se tedy chcete dozvědět, jak Han a jeho parta nabrali všechny vrásky, skočte si za půl roku do knihkupectví.

---

Vytáhni v hospodě: Návrat Jediho se samozřejmě "správně" jmenuje Návrat Jediů. Ale to nás trápí zhruba stejně jako fanoušci, kteří Malému sokolovi odmítají říkat Malý sokol. Nostalgie forever!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace