Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man má režiséra


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-man
Spider-Man má nejenom nový domov, ale teď už i režiséra a možná i datum premiéry a protivníky 

Marvel se s tím nemaže. Před pár týdny se se Sony dohodl o tom, že se Spider-Man stane součástí světa Avengers, Andrew Garfiled byl odejit a s tím i Marc Webb, a momentálně se hledá nový herec. Ve hře byli Logan Lerman nebo Dylan O'Brien, ale i teorie o tom, že nový Spider-Man bude mít jinou barvu pleti než Peter Parker. A logicky to tedy nebude Peter Parker. Marvel by ho rád přivedl na scénu za rok v Captain America: Civil War, a sólovka by měla přijít zhruba o rok později, na hledání režiséra by tedy teoreticky mělo být víc času než na výběr nové herecké hvězdy. Dopadlo to ale naopak.

 

Kdo si Spideyho zahraje, netušíme, ale kdo mu bude šéfovat zpoza kamery, to už víme. A není to neznámé jméno. Kdo se těší na návrat Sama Raimiho, může se uklidnit, režie se totiž chopí Drew Goddard, scenárista Monstra a režisér vynikající Chaty v horách. Ten měl původně za úkol napsat a režírovat pro Sony záporáckou týmovku Sinister Six a teď převezme čistě Spideyho. Údajně by měl částečně vycházet z toho, co Goddard připravoval pro Sinister Six a hrdina bude středoškolák, který už ale nějakou dobu pavoučí kostým obléká a ve filmu by měla být hrozbou právě vznikající Sinister Six.

 

Konkrétně prý nový Spider-Man dorazí 28. července 2017 a počítá se s tím, že se dočkáme několika filmů, ve kterých by byl Parker nebo jiný hrdina na střední škole a v případě úspěchu by na ně mohly navázat pokračování s dospělákem. Spekuluje se o tom, že do kin film dorazí pod názvem The Spectacular Spider-Man. Každopádně všechny sólovky, které se plánovaly u Sony, mají u Marvelu utrum. O tom, že by se do Sinister Six vrátili herci z The Amazing Spider-Man a své role by si zopakovali Jamie Foxx, Rhys Ifans, Paul Giamatti nebo Dane DeHaan, nepadlo ani slovo.

--- 

Vytáhni v hospodě: V Captain America: Civil War by se údajně Spider-Man měl porvat s Iron Manem. A dělat konkurz do Avengers.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace