Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho ulovil Lovec od Sněhurky?


ikona
Mr. Hlad
snow white & the huntsman
Kdo se objeví v prequelu Sněhurky a lovce? Kolik se vrátí trpaslíků? A kdo tu bude za největší mrchu? 

Okolo prequelu Sněhurky a lovce se dějí zajímavé věci. Ne všechny překvapivé změny jsou sice dobré, určitě bychom za kamerou raději viděli původně oznámeného tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank a Zelené míle Franka Darabonta než velkou neznámou v podobě trikaře jménem Cedric Nicolas-Troyan, ale jinak Huntsman vypadá čím dál tím lákavěji. To, že se tentokrát budeme muset obejít bez Sněhurky, už víme nějakou dobu, ovšem Charlize Theron a Chrise Hemswortha uvidíme mnohem raději než Kristen Stewart, takže žádná velká. Už před pár týdny se prokeclo, že okolo role záporačky se motá Emily Blunt, která už je teď u projektu oficiálně, a důvodů, proč se těšit, přibývá.

Nejnovější hereckou posilou je totiž Jessica Chastain, jedna z nejvšestrannějších hereček současnosti. Nikdo ale zatím bohužel nechce říct, koho má hrát. Příběh se má každopádně odehrávat ještě před prvním filmem a hlavní mrchou tu bude Sněhová královna, která ukradla záporačce ze Sněhurky a lovce Ravenně kouzelné zrcadlo a Hemsworth jí ho bude muset přinést. Před nedávnem tvůrci naznačili, že z logických důvodů nemáme počítat s účastí trpaslíků, respektive že když už dorazí, rozhodně jich bude míň. Prvního už ale ulovili, vrátí se Nick Frost a snad dostane víc prostoru než v jedničce. Obsazení je zkrátka víc než kvalitní, s premiérou se počítá už na příští duben a my musíme doufat, že se to celé nezkušenému režisérovi nerozsype pod rukama. Byla by to škoda, jednička je fajn, prequel by však mohl být ještě mnohem lepší.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než roli Lovce dostal Chris Hemsworth, byli ve hře Viggo Mortensen, Johnny Depp, Michael Fassbender, Tom Hardy nebo Hugh Jackman

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace