Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí další Lego příběh?


ikona
KarelR
lego
Lord s Millerem tasí kámoše z Community. 

Loňský Lego příběh se na MovieZone dočkal desítkové recenze a Cival s Hladem dodnes nechápou, co jsem to sakra viděl. Já ale zase nechápu, co viděli oni, takže je to vlastně fér. Příběh Emmeta, nejobyčejnějšího z obyčejných legáčků, byl každopádně obřím hitem, což znamená, že se stal výchozím bodem nového filmového vesmíru.

 

Do toho se v září 2016 přidá film o Ninjagu a v květnu 2017 dorazí spin-off s Batmanem, který bude režírovat Chris McKay, pomocný režisér Lego příběhu a ještě nedávno režisér jeho přímého pokračování. Po McKayově přesunu k netopýrovi tedy dvojka logicky osiřela a chvíli trvalo, než se pro ní našel nový dohled. Kdo jím tedy je? Samotné jméno vám asi nic neřekne, jeho výběr ale vlastně dává smysl.

The Lego Movie Sequel (ano, oficiální název) natočí Rob Schrab, režisér a scenárista mnoha dílů Community, The Mindy Project nebo The Sarah Silverman Program. Po bratrech Russových (Captain America: Návrat prvního Avengera) a Lordovi s Millerem (Lego příběh, 21 Jump Street) tu tak máme dalšího televizáka, který pokusí vetknout svoje šílené nápady do celovečerního balení. A ačkoliv se bude unikátnost prvního lego filmu dohánět hodně těžko, přinejmenším bychom nemuseli dostat obyčejnou dvojku, ve které akorát bude všeho víc.

 

Vyvolává ve vás další Lego příběh spíš nadšení nebo strach? A co říkáte na batmanovský spin-off? Já to zatím vidím docela bledě, ale když fungovala dvojka Jump Streetu, mohli by Lord s Millerem zachovat důstojnost i legu. Scénář ostatně píší oni.

---

Vytáhni v hospodě: Crossover Jump Street s Muži v černém je pořád ve hře. A i kdyby z něj nakonec sešlo, rozhodně prý nemáme čekat klasický 23 Jump Street. Všechna pokračování z konce dvojky jsou "kánon" a případný návrat Jenka se Schmidtem se prý vydá zcela jinou cestou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace