Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spidey bez Petera Parkera?


ikona
Mr. Hlad
spider-man
Nový Spider-Man možná bude mít jiné jméno a dokonce i jinou barvu pleti. 

Hledání nového Spider-Mana není žádná sranda. Pavoučí hrdina se sice vrátil pod křídla Marvelu, nafasuje tu ovšem úplně novou tvář a navíc se bude muset zařadit vedle zajetých hrdinů. Andrew Garfield je ze hry, okolo role se motali Logan Lerman, Dylan O'Brien nebo Thomas Mann, a i když není jisté, jestli studio nepřipravuje nějaké pomrknutí na fandy v blížící se dvojce Avengers, je jasné, že v Captain America: Civil War ho stoprocentně uvidíme a představí se tu vedle nováčka Black Panthera. Ale možná to vůbec nebude Peter Parker. Podle zákulisních drbů bychom se totiž měli dočkat hrdiny, který je černoch nebo latinoameričan.

 

Připadá vám to jako úlet a plivání na comicsovou bibli? Buďte klidní, v Marvelu s něčím podobným už zkušenosti mají. Spideyho kostým na sebe totiž v době, kdy si Parker dával dobrovolnou nebo nedobrovolnou pauzu, navlékli i jiné lidé. Nejznámějším záskokem je Miles Morales, který nastoupil do služby v létě 2011 a má podobné schopnosti jako Parker, protože ho kousl geneticky upravený pavouk vyrobený Normanem Osbornem. A celkem zvládl známějšího hrdinu nahradit. Při jeho vymýšlení Alex Alonso prý zkombinoval ksichty Baracka Obamy a herce Donalda Glovera, který se už v době obsazování minulého Spider-Mana ozval, že by se mu role celkem líbila. Každopádně jde jen o drby, Sony, které nového herce shání, pořád zve na casting bílé adepty. Šeptá se ale, že by se v tomhle směru změnám vůbec nebránili. 

---

Vytáhni v hospodě: Za Spider-Mana se vydávali i Deadpool, Mysterio nebo dcera J. Jonaha Jamesona.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace