Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Je to tam: Vetřelec 5 potvrzen


ikona
KarelR
neill blomkampvetřelec 5
Neill Blomkamp zhmotňuje svoje sny! 

Určitě si pamatujete na kupu vetřelčích concept artů, které před nedávnem okouzlily celý internet. Neill Blomkamp, režisér Districtu 9 a Elysia, si v nich vysnil regulérní pětku Vetřelce s Ripleyovou a desátníkem Hicksem. A teď to vypadá, že se jeho sen opravdu splní.

Jak totiž potvrdili Blomkamp i studio 20th Century Fox, pátý Vetřelec je na cestě. Mělo by jít o Blomkampův další film a dá se předpokládat, že se počítá minimálně s návratem Sigourney Weaver. Tihle dva spolu právě natočili sci-fi Chappie a samozřejmě o pětce Vetřelce párkrát pokecali. Není tedy nereálné, aby už v tuhle chvíli měli docela jasné plány.

 

Co ještě mají před sebou? Samozřejmě je potřeba vyťukat příběh na takovou úroveň, aby ho odklepli Foxové. A pak se může rovnou začít s preprodukcí, hodně teoreticky by tedy mohl pátý Vetřelec dorazit za 2-3 roky. Plány na dvojku Promethea, která půjde do kin 3. března 2016, by to mimochodem nemělo nijak ovlivnit. Takže se připravte na dvojitou dávku xenomorfích radovánek, což je takhle ve čtvrtek ráno dost povzbudivá zpráva.

Who the f*ck is Neill Blomkamp? Dost možná budoucí filmařský hrdina!

---

Vytáhni v hospodě: Sigourney Weaver si myslí, že Vetřelec: Vzkříšení není pro Ripleyovou důstojným finále.Což nám samozřejmě jen hraje do karet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace