Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine, Deadpool a kdo dál?


ikona
KarelR
deadpoolsuicide squadwolverine
Comicsové novinky shánějí obsazení. 

Spider-Man, Spider-Man, Spider-Man. Minulý týden byl hlavně o velkém pavoučím comebacku, zajímavé věci se ale děly i u ostatních nadcházejících comicsáren. A protože to jsou převážně drobná castingová oznámení, proč si je nedat hezky pohromadě?

Asi nejdůležitější novinka souvisí s Wolverinem, kterému by měl v jeho třetí sólovce sekundovat Profesor X. Zmínil se o tom sám Patrick Stewart a Hugh Jackman to následně odmítl popřít, je tedy celkem jisté, že se 3. března 2017 sejdou v zatím nepřesněném mutantím příběhu.

 

Wolverinea tedy čeká starý kamarád, Deadpool ale moc takových nemá, a tak sbírá nové. 11. února 2016 tudíž po jeho boku uvidíme nejen T. J. Millera, který bude mít za úkol vyrábění humoru, ale zřejmě i Daniela Cudmorea (vrací se totiž jeho Colossus!) a především Ginu Carano, která si zahraje supersilnou mutantku jménem Angel Dust. Hádejte, jestli bude ve filmu někoho mlátit.

No a to nejnovější nakonec. Warneři pořád hledají náhradníka za Toma Hardyho, který si Ricka Flagga v Suicide Squad nezahraje, a po odmítnutí od Jakea Gyllenhaala mají v hledáčku Joela Kinnamana (nový Robocop). Asi není třeba zdůrazňovat, že by to byl útěk do daleko nižší (komerční) ligy. Kinnaman by ale žoldáka uhrát měl, tak doufejme, že 4. srpna 2016 případně nepojede na neutrál.

 

Třetí Wolverine, Deadpool, Suicide Squad - tři comicsovky, u kterých snad nehrozí krotké marvelácké omalovánky. Která vás v tuhle chvíli láká nejvíc?

---

Herní vsuvka: Starej dobrej Logan se už brzy dočká pokračování.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace