Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars hledají hvězdy


ikona
Mr. Hlad
star wars
Kdo se objeví v hlavní roli dalšího spin-offu ze světa Hvězdných válek? 

U Disneyho si nekoupili práva na Hvězdné války kvůli tomu, aby na nich seděli a smáli se fanouškům, že mají utrum a další díl bude mít premiéru za sedmnáct let. Už letos dorazí Abramsova regulérní sedmička s podtitulem Síla se probouzí a na rok 2017 už Rian Johnson chystá osmičku, po které se postará i o příběh devátého dílu. A pak tu máme spin-offy. Ještě před osmou epizodou dorazí ten od Garetha Edwarde, u něhož se šeptá, že by mělo jít o vesmírnou verzi Tuctu špinavců, v níž parta žoldáků vyrazí ukořistit plány Hvězdy smrti. Samozřejmě se to má odehrávat před čtvrtou epizodou a měli by dorazit i Han Solo a Boba Fett.

A teď už se loví i herci, respektive herečky. Nejblíž k podpisu a k hlavní roli má podle všeho Felicity Jones, která bude za pár dní bojovat o Oscara s dramatem Teorie všeho. O jakou postavu se jedná, zatím nevíme, ale z adeptek, mezi nimiž byly i Kate Mara a Rooney Mara, má prý ke smlouvě nejblíž. A mluví se i o chlapech. Hlavní mužskou roli by si mohli zahrát Aaron Paul nebo Édgar Ramirez. Ten první má za sebou Breaking Bad i ne moc povedené, ale komerčně solidně úspěšné Need For Speed, druhý byl zase vážným kandidátem na roli Doctora Strange. Podobní si moc nejsou, ale jako mladého Hana Sola bychom si je asi představit dokázali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace