Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt jede s Angelinou do Afriky


ikona
Mr. Hlad
angelina jolie
Angelina Jolie chystá další ambiciózní projekt. A tentokrát u toho bude i Brad Pitt 

Angelina Jolie chce být režisérka, a tak režisérka bude. Její čtyři roky staré drama V zemi krve a medu sice nikoho nezajímalo, loňský Nezlomný ovšem v kinech uspěl a nakonec bude bojovat o tři Oscary. Zásluhy režisérky to ovšem úplně nejsou. Roger Deakins by nasnímal božsky i třetí Babovřesky, ale celkově bylo tohe válečné drama zoufale unylé a nudné. Každopádně tentokrát už to úspěch papírově byl. Příští rok Jolie pošle do kin svoje romantické drama o páru, který se pokouší zachránit svůj vztah v By the Sea a objeví se v něm ona sama, ale i manžel Brad Pitt nebo Mélanie Laurent. Nejspíš půjde o hodně komorní film, ale velký projekt už má taky v plánu.

O tom, že chystá drama Africa, už jsme psali. Jeho hrdinou má být archeolog Richard Leakey, který v osmdesátých letech bojoval s obchodníky se slonovinou, snažil se chránit vybíjená sloní stáda a bojoval o „samotnou duši Afriky“. Co to je, nevím, ale tvůrci s tímhle obratem operují poměrně často, tak to asi bude důležité. Kameru dostal opět na starost Roger Deakins, takže určitě bude na co koukat a scénář pochází z pera Erica Rotha, autora Forresta Gumpa. Jolie se tedy opět dokázala obklopit absolutní špičkou. A ta bude i před kamerou. Zatímco nezlomný vsadil na méně známé obličeje, Leakeyho si zahraje Brad Pitt. Ten má sice Oscara za 12 let v řetězech, ale dostal ho za nejlepší film, herecký mu dosud třikrát utekl. Tohle by ho mohlo k plešounovi celkem přiblížit. Ovšem pořád ještě zůstává otázka, jestli z Angeliny Jolie vyroste další Redford, Eastwood či  Affleck, nebo její filmy stojí pouze na tom, že na nich pracují ti nejlepší z oboru a ona se jen veze.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace