Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude mít Han Solo vlastní film?


ikona
Mr. Hlad
star wars
Největší sympaťák z vesmíru Hvězdných válek by mohl být hrdinou vlastního spin-offu 

Sedmých Star Wars se dočkáme už za pár měsíců a je pomalu na čase, aby se u Disneyho začali pořádně věnovat plánovaným spin-offům. O ten první postará režisér Godzilly Gareth Edwards a už se okolo něho pár zajímavých drbů objevilo. Říkalo se, že by se děj měl odehrávat před čtvrtou epizodou a mohl by se točit okolo party žoldáků, jejichž úkolem je pro rebely ukrást plány Hvězdy smrti, v samotném centru dění by pak byl oblíbený galaktický bouchač Boba Fett. Teď tu jsou novinky. Pořád jde sice o zcela neoficiální informace a může se ukázat, že jsou to všechno pitomosti, ale spolu s Fettem by prý měl být hlavním hrdinou i Han Solo.

I o něm se už mluvilo jako o potenciálním hrdinovi prvního spin-offu, nakonec ale měl dostat přednost právě Fett. No a teď jsou ve hře oba dva. Dává to smysl, Han Solo by nejspíš nalákal do kina ještě víc diváků a v zápletce, která prý připomíná mix Sedmi samurajů, Dannyho parťáků a Suicide Squad, by určitě pro dva silné charaktery místo bylo. Nevíc se už před pár měsíci šeptalo o tom, že ve filmu bude mít podstatnou roli i Malý Sokol. Natáčet se každopádně bude na jaře a pod krycím názvem Los Alamos. Podle fanouškovských teorií je to odkaz na Projekt Manhattan, během něhož se vyráběla atomovka. A to už k Hvězdě smrti má celkem blízko.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pro spin-off se momentálně shání ženská herecká hvězda. Ve hře jsou Kate Mara, Rooney Mara, Felicity Jones a Tatiana Maslany.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace