Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mladé posily pro X-Meny


ikona
Mr. Hlad
x-men:apocalypse
Kdo se objeví v rolích Cyclopse, Storm a Jean Grey a postaví se supermutantovi jménem Apocalypse?  

Bryan Singer měl vždycky nos na hledání dobrých mladých herců. Koneckonců právě on udělal hvězdu z Kevina Spaceyho a představil světu Hugha Jackmana. Teď měl ale za úkol najít hned tři neokoukané tváře. V X-Men: Apocalypse se totiž objeví staří známí hrdinové z původní mutantské trilogie, jen budou výrazně mladší. Dorazí telepatka a telekinetička Jean Grey, bystrozraký Cyclops a postrach Taťány Míkové, počasí ovládající Storm. A teď už se ví, kdo jim propůjčí tváře.  

 

Hrdinku, kterou původně hrála Famke Janssen a ve trojce se z ní stala Dark Phoenix, si nakonec zahraje Sophie Turner ze Hry o trůny. Tam už pár let dokazuje, že je víc než jen hezkou tvářičkou a že bez problémů zvládá i náročné party. V roli Cyclopse nahradí Jamese Marsdena Tye Sheridan, jenž má za sebou hodně povedená dramata Mud, Joe nebo Strom života. A postavu Storm po Halle Berry přebere herečka a zpěvačka Alexandra Shipp, která se krom dvojky Alvina a Chipmunků objevila hlavně v televizních věcech, ale letos ji uvidíme ve filmu o kapele NWA Straigh Outta Compton. Za hvězdy v nových X-Menech bude evidentně někdo jiný, ale snad tahle trojice odvede vedle Fassbendera a McAvoye dobrou práci.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ian McKellen a Patrick Stewart se prý v X-Men: Apocalypse neobjeví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace