Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2014: Vaše volba


ikona
Mr. Hlad
téma
Vyberte nejlepší filmy a nejlepší trailery loňského roku 

Před pár dny jsme na MovieZone vyhlásili nejlepší filmy a upoutávky roku, došlo ale i na ty nejhorší a venku je i první část Roku v kostce, kde vybíráme nejlepší herce, herečky, nejvtipnější scény a podobně. Druhá část se objeví už tento týden, ale řekli jsme si, že je nejvyšší čas, abychom dali konečně slovo i vám. V diskusích sice spousta čtenářů prozradila, co se jim v roce 2014 v kině nejvíc líbilo, co je zklamalo a co jim vyloženě fyzicky ublížilo, teď to ale uděláme oficiálně.

Hlasovat se bude stejně jako v minulých letech. Sestavte žebříček tří nejlepších a jednoho nejhoršího filmu a to samé udělejte s trailery, a pošlete to přes vzkazník uživateli AnketaNej. Nezapomeňte pečlivě označit, který žebříček se týká filmů a který upoutávek. Nic vám ale nebrání hlasovat jen pro filmy, případně jen pro trailery. Čas máte do pátku 23. ledna do 23:59.

Opět prosíme, abyste nezapomněli na pravidlo, že se hlasuje jen a pouze pro filmy, které byly v klasické domácí distribuci v loňském roce. Takže žádné oscarové pecky s americkou premiérou v listopadu a českou v lednu. Žádné festivalové nářezy (Raid 2 fakt ne) nebo filmy, které jste viděli bůhvíkde. Prostě jen to, na co jste si mezi prvím lednem a jednatřicátým prosincem 2014 mohli zajít do normálního kina. Co se trailerů týče, tam samozřejmě není problém hlasovat pro film, který teprve premiéru mít bude, řiďte se tím, kdy se upoutávka objevila na MovieZone. Kdybyste si nebyli jisti, klikněte si na jeden z následujících odkazů:

KINOPREMIÉRY ZDE ::::: LISTOVÁNÍ TRAILERY ZDE

VÝBĚR REDAKCE: NEJLEPŠÍ FILMY ::::: NEJLEPŠÍ TRAILERY 

No a kdyby byl echt problém, nebojte se zeptat pod článkem, případně se ozvěte do vzkazníku Civalovi nebo Mr. Hladovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace