Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí G.I. Joe 3?


ikona
Mr. Hlad
channing tatumg.i joethe rock
Akční série G.I. Joe shání nového režiséra. A ve hře je celkem zajímavé jméno.  

S dvojkou G.I. Joe to jednu dobu vypadalo všelijak. Kvůli předělávání do 3D se stopla naplno rozjetá kampaň a na film se čekalo pár dalších měsíců. Nikdo mu vzhledem k téhle ne zrovna obvyklé události nevěřil, ale nakonec z toho bylo solidních 375 mega celosvětově a režisér Jon Chu to zvládl za nižší rozpočet než Stephen Sommers u jedničky. S trojkou se tedy víceméně počítalo a s návratem Jona Chu také, ten se ale nakonec nechal ukecat k sequelu kouzelnických Podfukářů a jeho Now You See Me: The Second Act uvidíme příští rok v létě.

Trojka G.I. Joe tak potřebuje za kamerou někoho nového a vypadá to, že blízko ke smlouvě má D.J. Caruso. A my máme docela radost, protože jeho thriller Disturbia i akčňák Oko dravce byly celkem povedené kousky, kdo navíc zná jeho starší tvorbu a viděl vynikající Salton Sea, ten mu zkrátka musí držet palce. Jeho kariéru trochu zbrzdil neúspěch sci-fi Jsem číslo čtyři, ale letos by rád s hororem The Disappointments Room s Kate Beckinsale ukázal, že hodlá v Hollywoodu pořád ještě kopat první ligu. G.I. Joe by pro něj mohl být ideální materiál. Na nějaké info o příběhu nebo o hercích je ještě brzy, ale když byl u kormidla Chu, mluvilo se o návratu Channinga Tatuma, tvůrci nejspíš zkusí ukecat i Dwaynea Johnsona a dorazit by mělo i pár hrdinů z jedničky. Uvidíme, co z toho nakonec bude.

--- 

Vytáhni v hospodě: O režii trojky G.I. Joe jednal i režisér Zlatého oka a Casina Royale Martin Campbell, ale nakonec dal přednost jiným projektům.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace