Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #279 o smrtonosných vetřelcích


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak si krátí čas Liam Neeson? Kdo dobýval Jimmyho Fallona? A co nám dal Marvel ve Fázi 2? 

Řádně promrzlý výplach.

Hobit týdne
Hobiti jsou docela snadný terč, pánové ze Screen Junkies se ale vůbec nemusí stydět za to, že do nich šijí jako o život. Jackson a spol. s tím museli počítat a očividně je to nijak netrápí.

Marvel týdne
Marveláckých sestřihů je plný internet a mají různou kvalitu. Ten nejnovější patří mezi ty lepší, ale nikterak úchvatné kousky, a protáhne vás (skoro) celou Fází 2. No proč ne.

 

Telefonát týdne
Liam Neeson rád hraje neochvějné drsňáky. A to i ve svém volném čase! Jeho oblíbenou rolí je očividně Brian Mills z 96 hodin, v jehož kůži Neeson zavolal expříteli Maggie Grace a vysvětlil mu, jaké má štěstí, že je pořád ještě naživu.

 

Rande týdne
Komik a talk show moderátor Jimmy Fallon je šťastně ženatý. Když byl ale ještě singl, napochodovala mu do bytu (taktéž singl) Nicole Kidman s tím, že se klidně nechá chlapácky oslnit. Co se dělo dál? Spousta děsivých věcí, které si rádi poslechnete přímo od protagonistů.

Želvy Ninja týdne
Někomu nové Želvy Ninja přišli super, jiní je vyloženě protrpěli. Pokud patříte k té první skupině, bůh pomáhej vašemu vkusu. Pokud máte blíž k té druhé, určitě vás potěší jejich upřímný trailer. Go Ninja, Go Ninja, Go!

Smrtonosná past týdne
John McClane už si to rozdal s řadou nebezpečných hrozeb, teď ho ale čeká ta největší. Na Zem totiž dorazili Predátoři a Vetřelci a hádejte, kdo jim musí nakopat pozadí!

 

Web týdne
Tenhle týden začal konečně fungovat web The Projection List, který mapuje data premiér všeho, na co si americký filmový fanda vzpomene. Kinofilmy, Blu-raye, VOD premiéry, seriály, trailery... veškerá dostupná data hezky na jednom místě, a ačkoliv to zrovna českým divákům zas tak moc nepomůže, určitě se jedná o zajímavý projekt, který vyniká hlavně svou kompaktností a přehledností.

 

Dráček týdne
Dvojka Jak vycvičit draka si své fanoušky našla, celkově ale zrovna neoslnila. Přidala se tedy k těm zbytečnějším animákovým sequelům posledních let a pochopitelně si na ni došlápli i pánové z Jak to mělo skončit. Kéž by psali scénář oni.

Akční borec týdne
Američtí teenageři Briana Millse zřejmě nenávidí. Řada rodičů totiž nechce po zhlédnutí 96 hodin pouštět své děti do Evropy, což je tak zábavné, až je to vlastně nesmírně smutné. My ostatní si nicméně můžeme film užívat tak, jak byl zamýšlen. Jako nabitou akční jízdu, ve které není nouze o hodně zábavné propriety.

Duel týdne
V minulém výplachu se vás Mr. Hlad ptal na loňské filmy, které jste propásli v kině a mrzí vás to. Nejčastěji se objevoval John Wick, u kterého je smutek plně pochopitelný. Velké plátno mu totiž zatraceně slušelo.

Tentokrát se podíváme do televize. Redakce TVZone se nedávno podělila o tipy na loňské seriály, které by vám neměli uniknout, a teď je řada na vás. Které nové seriály jste sledovali/sledujete a hlasitě je doporučujete? Názvy seskládejte do předmětu a samozřejmě byste měli dodat, proč si Manhattan, The Affair nebo The Missing zaslouží co nejvíc diváků.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (26)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace