Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone jde zase do akce


ikona
Mr. Hlad
ramborockysylvester stalone
Sylvester Stallone se vrátí jako Rocky Balboa i John Rambo, chystá ale i ambiciózní gangsterku 

Člověk by si řekl, že Sylvester Stallone zaleze na chvilku někam do díry a bude si lízat rány ze třetích Postradatelných. Ale tenhle workoholik na to jde jinak a zdá se, že v příštích letech ho uvidíme celkem často. Teď potvrdil, že odjíždí do Filadelfie, kde se připojí k natáčení dramatu Creed, což je příběh vnuka Apolla Creeda, jenž si to několikrát rozdal v ringu s Rockym Balboou, pak se z nich stali kamarádi a poté, co ho Ivan Drago nadobro uzemnil, ho musel Rocky pomstít. Hlavní roli si zahraje Michael B. Jordan, kterého uvidíme letos i v nové Fantastické čtyřce, a Stallone převezme roli mentora a trenéra. No a z ringu se hned potom vydá ke svému dalšímu slavnému hrdinovi.

Na řadu totiž přijde Rambo: The Last Blood. Zdá se tedy, že podtitul, o němž se mluvilo už před pár měsíci, je oficiální. A vzhledem k názvu jedničky First Blood i celkem stylový. Sly momentálně píše scénář a ví se, že si to ve filmu rozdá s mexickým drogovým kartelem, atmosférou by to celé mělo prý připomínat oscarovku Tahle země není pro starý. No, jsme zvědaví. A co po Rambovi? Na čtyřku Postradatelných nedojde, místo toho se prý dočkáme gangsterky Scarpa. V té by si měl Stallone zahrát gangstera a nájemného vraha, jenž pro rodinu Colombových údajně zlikvidoval padesát lidí, film se ovšem zaměří hlavně na jeho stáří, kdy pracoval jako informátor pro FBI. Scénář píše Nicolas Pileggi, autor Scorseseho Casina a Mafiánů, a točit by měl Brad Furmann, jenž má na kontě hodně povedeného Advokáta s Matthewem McConaugheym i mizernou Hru na hraně. Snad si vybere lepší chvilku.

---

Vytáhni v hospodě: Rambo: The Last Blood se jmenovala i flashová hra z roku 2012. S filmem nemá nic společného, ale pokud se nudíte, klikněte si.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace