Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone přeje Štastnej novej rok


ikona
KarelR
mzredakce
Do roku 2015 a ještě dál! 

Veselý Vánoce už jsme vám přáli. Takže je čas na Šťastnej novej, vy d***y zatraceně věrný! Kdybyste každej den nevyrazili na net a nenabouchali do prohlížeče MovieZone.cz, Cival by neměl bejt na co pyšnej, Hlad by neměl na čem stavět svoji prezidentskou kampaň, imf by v Americe neměl za co jíst a já bych neměl výmluvu na to, proč pořád koukám na tolik filmů.

Prostě... obří díky za všechnu čtenářskou přízeň! Za investice časový, klikací i finanční, bez kterejch byste nemohli dennodenně hltat vzletný recenzentský bonmoty a pokusy o co nejtrefnější trailerovou dojmologii. Snad vás zdejší čtivo baví podobně jako nás jeho výroba. A snad ve zdraví dáme i jubilejní rok 2015 (desátý výročí!), během kterýho rozhodně nehodláme polevit.

Takže Šťastnej novej rok, pijte i za mě (játra už nejsou co bejvaly...) a dávejte si bacha hlavně na partnerky. Po Zmizelý už si člověk fakt nemůže bejt jistej vůbec ničím!

(Filmový rok 2015 podle uživatele Pepa. Ať už je to všechno tady!)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace