Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho chcete vidět jako Sandmana?


ikona
KarelR
sandmanvertigo
Neil Gaiman má celkem zajímavý nápad. 

V příštích letech nás čeká záplava filmů s klasickými superhrdiny. O to víc bychom si proto měli vážit těch méně tradičních comicsových adaptací, jimž zatím kralují televizní Preacher (Seth Rogen ho chystá u AMC), Vrána a Sandman, na kterého režijně dohlédne Joseph Gordon-Levitt.

Komplikovaný příběh Morphea, Pána snů, vychází z legendární comicsové série Neila Gaimana. A právě sám autor se teď rozpovídal o tom, koho by rád viděl v hlavní roli chystaného filmu. Kdysi dávno se mu prý líbil Johnny Depp a po televizním Sherlockovi mu v hlavě uvíznul Benedict Cumberbatch. Momentálně ale fandí Tomu Hiddlestonovi, který loni vypadal dost sandmanovsky v upířím dramatu Přežijí jen milenci.

 

Casting pochopitelně řídí Warneři a Gordon-Levitt, takže dnešní novinka není v tomhle směru příliš relevantní. Gaiman ale za týden dostane na stůl scénář Jacka Thornea (Dlouhá cesta dolů) a určitě z něj vypadne hodně postřehů a návrhů, tak doufejme, že zmíní i Hiddlestona. Britské hvězdě by ponuřejší role určitě slušela. To ale říkám jako člověk, který se na Sandmana teprve chystá (Hlad už mi půjčil první tři knihy!), takže mě v diskuzi klidně opravte. A určitě přihoďte svého hereckého favorita.

---

Vytáhni v hospodě: Sandman nebude provázaný s nadcházejícími DC filmy. Měl by mít vlastní vesmír, který se prý rozsáhlostí vyrovná tomu potterovskému.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace