Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bondův otec jde ke comicsům


ikona
Mr. Hlad
james bondmartin campbell
Tvůrce Zlatého oka a Casino Royale se chystá rozdat si to s comicsovými teroristy 

OK, uznávám, že nazvat Martina Campbella otcem Jamese Bonda je možná trochu moc, ale vzhledem k tomu, že Ian Fleming je už nějakou chvilku po smrti a Campbell pomáhal s první misí Brosnanovi i Craigovi, asi bychom nikoho vhodnějšího nenašli. Tenhle hodně šikovný režisér nejen akčních filmů se nám naposledy představil s comicsovkou Green Lantern, která po právu v kinech pohořela a upřímně šlo i o dost mizerný film. Campbell si dal tedy na chvilku pauzu, teď se ale vrací a vypadá to, že si chce napravit reputaci nejen jako filmař, ale i jako autor comicsových adaptací.

Motá se totiž kolem projektu s názvem Sebastian X a upřímně, jde o podstatně zajímavější věc, než příběhy zeleného Ryana Reynoldse a jeho kouzelného prstenu. Scénář podle francouzského comicsu píše autor Déjà Vu Bill Marsilii a hlavním hrdinou má být elitní policajt, který je při své poslední misi těžce zraněn. Probouzí se po několika dnech v nemocnici a zjišťuje, že mu byly implantovány vzpomínky nebezpečného teroristy a jeho novým úkolem je proniknout mezi jeho parťáky a zabránit strašlivému útoku. Materiál pro napínavý thriller a pro Campbella naprosto ideální, produkci má navíc na starost Gale Anne Hurd, která stojí za prvními třemi Terminátory, Vetřelci nebo seriálem Živí mrtví. Takže by to fakt mohlo dopadnout dost zajímavě.

--- 

Vytáhni v hospodě: Campbellovi bylo letos jednasedmdesát. Musíme doufat, že je ještě pořád ve formě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace