Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool má zelenou


ikona
Mr. Hlad
deadpoolx-men
Nejukecanější comicsový zabiják se konečně oficiálně dočká celovečeráku 

V Hollywoodu se na některé filmy musí čekat a ví to i lidé, kteří je mají točit. Tim Miller a Ryan Reynolds se pokouší dostat jednoho malinko neobvyklého hrdinu před kamery už pár let, a i když jejich fandovství a nadšení trvá už celkem dlouho, měli smůlu. Z Reynoldse se mezi tím stala hvězda, pak z něj hvězda být přestala, ale o Deadpoolovi se mluvilo pořád a už se tak nějak přesunul spíš k projektům, o nichž nadšeně mluví fandové, než že by je někdo bral vážně. Teď ale mohou Reynolds s Millerem konečně začít slavit. Deadpool totiž oficiálně dostal zelenou. 

Foxové sice chystají na květen 2016 comicsovku X-Men: Apocalypse, ale ten samý rok v únoru dorazí i Deadpool. Jak moc bude vycházet z postavy, kterou hrál Reynolds v sólovce Wolverina, netušíme. Dá se ale předpokládat, že se studio vydá víc comicsovou cestou a pokusí se zatlačit na Deadpoolovu nejsilnější zbraň, kterou je proříznutá držka. Tenhle žoldák, jenž se zúčastnil kvůli své rakovině experimentu, který do něj měl přenést Wolverinovu schopnost léčit se, totiž nikdy nezavře hubu. A navíc je to víceméně psychopat, který se kolem sebe rád ohání katanou, samopalem nebo víceméně čímkoliv, čím se dají zabíjet lidi. Zkrátka by s ním mohla být zábava. A jelkož scénář sepsali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland), dá se očekávat také malinko odvázanější comicsovka. Gratulujeme k výdrži a doufáme, že se to čekání vyplatilo. 

---

Vytáhni v hospodě: Takhle reagoval na oznámení, že se bude točit, samotný Ryan Reynolds.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace