Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Suicide Squad opravdu se Smithem a Hardym


ikona
KarelR
david ayerdcsuicide squad
A těšte se na Jokera a Harley Quinn! 

Batman v Superman: Dawn of Justice má být korunní klenot DC nabídky. Mimo dvou nejslavnějších superhrdinů se v téhle comicsovce představí i Wonder Woman, Cyborg, Aquaman, Lex Luthor a podle nejnovějších zvěstí také samotný Darkseid. Ukrutná palba? Určitě. Tak jak je možné, že se víc těším na Suicide Squad?

Comicsová týmovka Davida Ayera (Patrola, Železná srdce), ve které bude banda padouchů vyrážet na nebezpečné vládní mise, zní vedle honosného zrodu spravedlnosti tak trochu béčkově. Warneři jí ale věnovali obrovskou péči a teď konečně potvrdili, že do ní vážně sehnali neskutečné obsazení. Will Smith si zahraje nájemného zabijáka Deadshota. Tom Hardy vojenského drsňáka a velitele týmu Ricka Flagga. Jai Courtney se ve filmu objeví jako zlodějíček Boomerang a Cara Delevingne jako čarodějka Enchantress. A konečně to hlavní - Jared Leto si střihne Jokera a Margot Robbie Harley Quinn!

PŘEHLED VŠECH NADCHÁZEJÍCÍCH DC COMICSÁREN

 

Moderní variace na Tucet špinavců, která bude složena převážně z batmanovských záporáků, tak bezesporu patří mezi nejočekávanější filmy přespříštího roku. Ayer je sice milovník tvrdého eRka, které mu Warneři nepovolí ani za milion let. I v PG-13 by ale mohl natočit špinavou a v rámci možností řádně trýznivou podívanou, ve které nebude místo na žádné srandičky s propiskami.

Objeví se v Suicide Squad také Lex Luthor Jesseho Eisenberga? A můžeme doufat v cameo samotného Batflecka? Příští měsíce napoví víc. Teď se každopádně radujme z luxusně obsazené comicsovky, která by mohla být výrazně odlišná od většiny nadcházejících žánrových příspěvků. A jako by to nestačilo... od 5. srpna 2016 v ní na sebe fakt budou hláškovat Smith a Hardy!

---

Vytáhni v hospodě: Ayerovým nejoblíbenějším filmem je Apokalypsa.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace