Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Zadarmo na festival Filmasia


ikona
Mr. Hlad
filmasiasoutěž
Soutěžíme o akreditace na festival, který vám ukáže to nejlepší z asijské kinematografie 
Už desátým rokem nám festival Filmasia vozí až pod nos ty největší pecky z druhé půlky planety. Letos se koná od prvního do sedmého prosince v kinech Lucerna a Světozor v Praze a nabídne hodně zajímavé menu. Na programu bude portrét žijící legendy jménem Park Chan-wook, tvůrce kultovního Oldboye,filmu, jenž mnoha lidem ukázal, že asijská kinematografie může být zatraceně zajímavá. Zajít si ale můžete i na novinky Taashi Miikeho Slaměný štít, Johnnieho To Vrabčák nebo trhlou komedii se symbolem asijské akce Chow Yun-Fatem Až kulky doletí

 

A nemusí vás to stát ani korunu. Ve spolupráci s festivalem Filmasie pro vás totiž máme soutěž dvě akreditace. Pokud byste o ně měli zájem, stačí, když nám odpovíte na jednoduchou otázku. V jakém roce byl natočený korejský Oldboy? Odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz do nedělní půlnoci, do předmětu napište SOUTĚŽ FILMASIA a my se pak vítězům ozveme. Hodně štěstí. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace