Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superkrádež v předaleké galaxii


ikona
KarelR
star wars
O čem by mohl být první Star Wars spin-off? 

Hollywoodský trend obvykle vznikne tak, že se zadaří netradičnímu filmu a všichni ho začnou kopírovat. Vzestup záporáckých týmovek ale stojí především na klasice Tucet špinavců, která je z roku 1967, a studiové honbě za něčím, co vlastně ještě nikomu nevyšlo. Uf.

PRVNÍ TEASER STAR WARS: THE FORCE AWAKENS UVIDÍME UŽ V PÁTEK!

Víceméně to začalo The Sinister Six, kde se mají sejít spidermanovští záporáci. Na záporáckou týmovku od Marvelu (přesněji tedy od Sony) reagovali Warneři, kteří na léto 2016 naplánovali Suicide Squad od DC. A nyní se do téhle hry zřejmě pustí i Lucasfilm (potažmo Disney), protože by první Star Wars spin-off měl být sci-fi heistem s námezními lovci.

 

Jde samozřejmě jen o zvěsti, které nemají žádné oficiální podklady. Informace o tom, že se bude Star Wars film Garetha Edwardse (Godzilla) točit kolem krádeže plánů první Hvězdy smrti, ale zní přinejmenším zajímavě. Existence z ranku Boba Fetta by si měli najmout samotní Rebelové, kteří mají dost peněz, ale chybí jim na tak jemnou prácičku zkušenosti. Což má samozřejmě vést k podrazáčtějším Dannyho parťákům z předaleké galaxie.

Opravdu Edwardse zaujal tenhle prequelový koncept? Anebo se za pár dní dozvíme, že na 16. prosince 2016 chystá něco úplně jiného? Ať už to dopadne jakkoliv, v diskuze dejte vědět, jestli by taková zápletka lákala vás.

---

Vytáhni v hospodě: Průměr první Hvězdy smrti se odhaduje na 140 - 160 kilometrů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace