Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #271 o X-Menech a videohrách


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak se paroduje Sorkin? Je Batman žárlivý magor? A kolik lidí umí napodobit Benedict Cumberbatch? 

Pravý listopadový výplach.

X-Meni týdne

Tak schválně, kdo z vás si v kině říkal, že je zápletka nových X-Menů dost podobná druhému Terminátorovi? No, já to taky nezaznamenal. Pánové ze Screen Junkies to ale v upřímném traileru vidí trochu jinak.

Maleficent týdne

Z Angelinina hereckého comebacku se stal obrovský hit, bohužel ale nemáme zprávy o tom, kolik lidí bylo schopno dokoukat Maleficent až do konce. Upřímný trailer každopádně naznačuje, že kdo zůstal doma, rozhodně neprohloupil.

 

Ultron týdne

"Už nehoupám se na nitkách" z dabovaného teaseru druhých Avengers mě straší ještě teď. Česká verze tak ujetá zřejmě nebyla záměrně, předělávka od pánů z Jak to mělo skončit ale naštěstí bavit má. A docela se jí to daří. Hakuna Matata!

 

Batman týdne

Když totální loser přebere Batmanovi holku, bývá jen otázkou času, než se situace vrátí do starých kolejí. V případě Lego příběhu se ale všechno může vyvinout docela nečekaným směrem.

 

Imitátor týdne

Možná už jste zaznamenali, že Benedict Cumberbatch patří mezi zdatné imitátory. A teď konečně víme, kolik hereckých kolegů dokáže zparodovat během 60 vteřin.

Sorkin týdne

Aaron Sorkin má velmi čitelný scenáristický rukopis, na kterém už postavil několik výborných seriálů. Některé jeho trademarky ale zacházejí do krajnosti takovým způsobem, že posloužily jako základ skvělé parodie The Foodroom.

 

Ne-Sorkin týdne

Fastfoodová sorkinovská parodie víceméně ukončila veškeré sorkinovské parodie. A dobře to ví i Seth Meyers, který měl slavného scenáristu jako hosta ve svojí show. Odolal tomu, aby natočil vlastní sorkinovskou parodii? Ehm... samozřejmě!

 

Herní výsměch týdne

Conan O'Brien nemá rád videohry, nerozumí jim a moc je neumí hrát. Což jej pochopitelně dovedlo k tomu, že ve svém pořadu hry pravidelně recenzuje. Jak se mu líbil nejnovější díl Call of Duty?

 

Druhý herní výsměch týdne

Nejneschopnější herní recenzent ještě jednou, tentokrát prznící nový Assassin's Creed!

Duel týdne

Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na nejoblíbenějšího Nolana. A přestože se dlouho držel na špici Temný rytíř, nakonec Batmanovi zatnul tipec Dokonalý trik.

Tentokrát se ohlédneme za kariérou jedné z největších hollywoodských hvězd - Brada Pitt. Ten momentálně brázdí kina v tanku, takže je ideální čas na otázku: "Jaký je váš nejoblíbenější film s Bradem Pittem?" Svoji volbu hoďte do předmětu a nezapomeňte připsat pár důvodů.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (40)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace