Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rocky a Creed jdou do ringu


ikona
Mr. Hlad
rockysylvester stallone
Filmová i sportovní legenda se vrátí, tentokrát ovšem v trošku jiné roli 

Když se začalo mluvit o projektu Creed, moc nadšeni jsme z něj nebyli. Sylvester Stallone totiž dokázal ságu o Rockym Balboovi velmi stylově uzavřít šestým dílem. Jeho loučení s ringem se líbilo divákům i kritikům a Slyovi pomohlo do značné míry restartovat kariéru. Nápad vracet se do světa bouchačů s filmem, jenž se zaměří na příbuzného Rockyho bývalého rivala a pozdějšího přítele Apolla Creeda, se zdál hodně přitažený za vlasy. Výsledek by ovšem nakonec nemusel být zdaleka tak špatný. Spíš naopak. Motají se kolem něj totiž hodně zajímaví lidé.

To, že před kamerou bude Michael B. Jordan, jenž v Kronice ukázal, že umí skvěle hrát a v létě se z něj nejspíš díky Fantasitcké čtyřce stane hvězda, už nějakou dobu víme. Herecké renomé mu však získalo především drsné drama Fruitvale, které natočil Ryan Coogler. A právě on bude stát za kamerou i u Creeda a teď se tvůrci malinko rozpovídali i o příběhu a o tom, kdy film uvidíme. Nový Creed by měl být vnukem Apolla a počítá se i s návratem Rockyho Balboy. Nepůjde ale o žádné cameo, Rocky by totiž měl být regulérním trenérem. Coogler prohlásil, že chce scénář konzultovat se Slyem, konec konců, je to jeho série. Kromě něj by se před kamerou měli objevit i skuteční boxeři Andre Ward a Tony Bellow a druhý zmíněný si střihne hlavního protivníka mladého Creeda. Natáčení by pak mělo začít už v lednu ve Vegas.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než si Rockyho mohl zahrát Stallone, chtělo studio Burta Reynoldse, Roberta Redforda nebo Jamese Caana.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace