Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Toy Story se vrací


ikona
Mr. Hlad
pixar
Kovboj Woody a Buzz Rakeťák se chystají znovu před kamery. A bude u toho i otec celé série 

Když Disney pohltil Pixar, začali jsme se bát, že se dočkáme hromady zbytečných filmů a sequelů. A částečně se to vyplnilo. Druhá Auta nikdo vidět rozhodně nemusel a prequel Příšerek sice nebyl špatný, ovšem na to nejlepší od studia s lampičkou v logu rozhodně neměl. Ne vždycky jsou ale pixarovské sequely nepovedené, dvojka i trojka Toy Story byly nejen úspěšné, ale i hodně dobré. A i když poslední díl celkem jasně naznačoval, že tahle série končí, vypadá to, že tomu bude naopak. Pixar totiž plánuje Toy Story 4.

S premiérou se počítá na 16. červen 2017, do té doby se ještě dočkáme výpravy do lidského mozku v chystaném V hlavě, podíváme se do pravěku s The Good Dinosaur a čeká nás i Finding Dory, pokračování Hledá se Nemo. Konec třetího Toy Story byl dokonale dojemný a nikomu z Pixaru se do čtyřky prý moc nechtělo, John Lasseter ale na tiskovce prohlásil, že když četl s kolegy, o čem by nový díl mohl být, chtěl, aby okamžitě vznikl a hodlá se stejně jako u prvních dvou částí postavit i za kameru. O co konkrétně půjde, zatím neprozradil. V jednom ze starších rozhovorů ale naznačil, že bychom se mohli dočkat milostného příběhu, podle spousty fanoušků by zase bylo logické, kdyby se klasické hračky nějakým způsobem střetly s novými technologiemi. No uvidíme, času je ještě dost.

--- 

Vytáhni v hospodě: Tyranosaura Rexe údajně pro Toy Story vymyslel Joss Whedon.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace