Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kupte si drogy od Gyllenhaala


ikona
Mr. Hlad
antoine fuquajake gyllenhaal
Jake Gyllenhaal se chystá na roli muže, který dokázal udělat z prodeje drog miliardový byznys 

Málokterý herec má v Hollywoodu tak dobrý čuch na malé a zajímavé filmy jako Jake Gyllenhaal. Jeho pokusy o průnik mezi superhvězdy sice úplně nevyšly a Princ z Persie zapadl, ovšem díky peckám jako Zdrojový kód, Patrola, Zmizení nebo aktuálnímu dramatu Nightcrawler, které se do našich kin nakonec podívá pod názvem Slídil, má o solidní základu fanoušků postaráno. Příští rok ho čeká hvězdně obsazené drama o nepovedeném výstupu na Everest a také příběh Southpaw, příběh boxera Billyho Hopea, na němž pracuje s Antoinem Fuquou, tvůrcem vydařené pecky Equalizer.

A právě s Fuquou hodlá natočit i svůj další kousek. Půjde o gangsterské drama podle skutečných událostí The Man Who Made It Snow, jehož hrdinou bude Max Mermelstein, jediný Američan, jemuž se povedlo proniknout mezi nejbližší spolupracovníky legendárního narkobarona Pabla Escobara. A právě on mohl za to, že se z malého podniku specializujícího se na drogy stal miliardový byznys. A aby toho nebylo málo, začal později na svého smrtelně nebezpečného kolegu práskat. Děj má vycházet z Mermelsteinovy knihy vzpomínek a on sám se setkal se scenáristy pár týdnů před tím, než zemřel. Každopádně to zní zajímavě, ale uvidíme, kdy se filmu dočkáme. Fuqua má totiž rozpracováno více projektů, včetně nové verze Sedmi statečných, a je otázka, jestli na něj budou chtít producenti čekat, nebo si budou hledat náhradu.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kmotrem Jakea Gyllenhaala byl Paul Newman, kmotřenkou Jamie Lee Curtis

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace