Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Říjen 2014


ikona
KarelR
blu-raydvd
Comics, akční nářez, komedie a dvě romantiky. 

Říjnová Blu-ray nabídka přináší hlavně dva velké letní bijáky - Na hraně zítřka a X-Men: Budoucí minulost. Mezi tyhle blockbusterové výhry se ale vtěsnaly ještě dvě solidní komedie a jedna kapesníková romantika, tak se z ní určitě nebudou radovat jen fanoušci sci-fi filmů.

 

Don Jon
Vyšlo: 29. října 2014
Cena: 178 Kč (DVD)

Donu Jonovi trvalo celý rok, než se dostal z českých kin na české disky. Nakonec nedošlo ani na blůčko, buďme ale rádi, že vůbec dorazil. Tahle docela odvážná komedie o tom, že koukat na porno je vlastně lepší než klátit stydlivé diskoslečny, totiž rozhodně má co nabídnout. Ano, ve finále dost vyměkne a promění v to, čemu se celou dobu obratně vyhýbá. I tak ale Joseph Gordon-Levitt debutoval svěžím a současným filmem, jenž zdaleka není jen o křivkách Scarlett Johansson. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Hvězdy nám nepřály
Vyšlo: 8. října 2014
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

I ubrečená romantika se dá natočit dobře. A je jen málo lepších důkazů než Hvězdy nám nepřály, kde se povinné slzičky ždímají skrz sympatické hrdiny a jejich cynické poznámky. Z adaptace velebeného románu od Johna Greena, který vypráví o dvou zamilovaných teenagerech a zákeřné rakovině, se po zásluze stal třistamilionový hit. Na domácích nosičích pak může začít jeho přerod v televizní trvalku, nad kterou se nejspíš budeme rozplývat stejně dlouho jako nad Zápisníkem jedné lásky nebo Samotářem v Seattlu. Vítaný to výsledek. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Na hraně zítřka
Vyšlo: 8. října 2014
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray), 628 Kč (3D Blu-ray), 718 Kč (3D v Metalpacku)

Sci-fi nářez, který by mohl mít podobnou životnost jako Vetřelci! Doug Liman (Agent bez minulosti) se vzepjal ke svému nejlepšímu filmu, ve kterém Tom Cruise a Emily Blunt nakrájejí tolik mimozemšťanů, že u toho nejde nejásat. Na hraně zítřka nechybí spád, zajímavé postavy ani spousta humoru. Především ale jde o plnokrevný akční spektákl, kterému krapet dojde dech až při závěrečném zúčtování. Škoda, že ho americké publikum tak přehlíželo. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Sousedi
Vyšlo: 1. října 2014
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Sousedi se dlouho tvářili jako komediální jistota léta. A přestože se jí nakonec nestali, pořád jde o lehce nadprůměrnou řachandu, která obstojně ždíme předvídatelný duel manželů s děckem a vysokoškolského bratrstva, které se nastěhuje vedle nich. Zac Efron je vynikající a Seth Rogen tradičně neselhává. Rose Byrne ale mezi improvizačně schopné komičky bohužel nepatří a je to docela znát. Novinka Nicholase Stollera (Kopačky) tak sem tam pokulhává. Naštěstí se ale vždycky vrátí k patřičně odvázané srandě, takže nezklamala zase tolik. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

X-Men: Budoucí minulost
Vyšlo: 8. října 2014
Cena: 268 Kč (DVD), 358 Kč (DVD + DVD X-Men: První třída), 538 Kč (3D + 2D Blu-ray), 628 Kč (3D + 2D Blu-ray ve Steelbooku), 718 Kč (Blu-ray + Blu-ray X-Men: První třída), 2098 Kč (Blu-ray Cerebro kolekce - všech 7 filmů)

X-Meni jsou vedle Star Treku snad jedinou velkou značkou, která se mohla odhodlat k míchání staré a nové herecké party. A Singerovi se tohle křížení povedlo stejně dobře jako Abramsovi, ačkoliv se vydal opačnou cestou. Zatímco nový Star Trek nabízel popcornovou zábavu s hláškou v každé druhé větě, X-Meni jsou spíš soustředěným dramatem, ve kterém se vtipkuje jen ve vybraných chvílích. Což ale rozhodně neznamená, že byste nebyli na dvě hodiny přikovaní do křesla a nehltali další ukázku Singerova citu pro celkem komorní akční mozaiky s epickým pozadím. X-Men: Apocalypse má co překonávat. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v říjnu vyšlo: Dědictví aneb Kurva se neříká, Doupě, Godzilla, Grace, kněžna monacká, Joe, Khumba, Klauni, Manželská rána, Přijde letos Ježíšek?, Sprosťárny, Stejná srdce, Volání, Všechny cesty vedou do hrobu, Zakázané uvolnění, Zloba – královna černé magie

Nashle u hobitího listopadu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace