Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond běží o život...


ikona
imf
casino royaledaniel craig
 

Původně jsem přemýšlel o nějakém vypečeném aprílovém žertíku, jenže fiktivní filmy a skandály, případně rafinované očerňovaní konkurence, to je základní škola žurnalistiky, kterou máte zcela jistě zmáknutou. Navíc dneska tak nějak všichni čekají, že je budou redaktoři vodit za nos. Takže vás překvapíme až to budete čekat nejméně. Třeba až půjdete večer do sklepa pro brambory. Dejte si na nás bacha.

Jelikož novinky poslední dobou příliš nepřibývají, sáhnul jsem trochu hlouběji a protože se přes kolegu architekta už pár dní snažím dostat na bondovské natáčení, vypůjčil jsem si od kolegů z BBC nějaké ty špionážní záběry pro případ, kdyby to nevyšlo. ;) Takže se můžete podívat na honičku Daniela Craiga s francouzským vazounem Sebastienem Foucanem. Ukázka je žalostná, ale snad vlije fanouškům do žil trochu nadějí. Daniel Craig totiž zatím schytává kritiku ze všech stran. V jednom z rozhovorů prohlásil, že by rád Bonda trochu polidštil, nechal ho sem tam udělat i nějakou tu chybičku. Fanoušci však chtějí svého hrdinu dokonalého a pokud se před natáčením jenom brblalo o tom, že Craig je blonďák, nemá dost svalové hmoty a jeho oči jsou příliš modré, po první klapce se rozpoutalo hotové peklo.

Nejdřív Craigovi jeden z kaskadérů vyrazil zub, pak se trochu nepohodnul s řazením nového Astona a nakonec se spálil při opalování na Bahamách, takže maskérky měly sakra práce, aby ho daly do kupy. Spousta těhle historek je vykonstruovaná, ale Craigovi v nápravě nijak nepomáhá jeho neúčast na tiskovkách a při rozhovorech. Je spíše prchlivý a proto lze jeho schopnosti usuzovat jen z těch několika málo filmů, na kterých se podílel.

Jak to tedy celé dopadne? Těžko říct... Dnes neumírej debutovalo s nějakými 45 miliony a nakonec to celosvětově dotáhlo na desetinásobek. Od nové bondovky analytici očekávají podobná čísla (minimálně co se openingu týče), což je hodně odvážné. Jakkoliv producenti slibují, že je to "návrat ke kořenům" po megalomanské dvacáté bondovce, otázkou stále zůstává, jestli si příliš nezahrávají. Uvidíme po prvním traileru, který by se podle všeho měl objevit nejpozději v červnu. Být na jejich místě, snažil bych se naštvaný tisk (mluvím samozřejmě i o sobě ;) uklidnit nějakou luxusní upoutávkou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace