Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel oznámil epickou Fázi 3


ikona
KarelR
avengers: infinity warblack panthercaptain marveldr. strangeinhumansmarvel
Dva díly Avengers, Black Panther, Inhumans... mňam! 

Warneři dva týdny zpátky oznámili svoje DC comicsovky až do roku 2020. Naplánovat po jednom filmu desítku dalších je docela troufalé, pomalu to ale přestává být neobvyklé. Marvel teď totiž udělal něco podobného - k patnácti známým filmům (Iron Man - Strážci Galaxie 2) přidal na velké tiskovce šest nových a představil tedy celou Fázi 3, která se bude skládat z devíti comicsovek a skončí v roce 2019. Co přesně uvidíme? Držte si klobouky, jedeme z kopce!

VIDEO: NOVÁ SCÉNA Z AVENGERS : AGE OF ULTRON

6. května 2016 - Captain America: Civil War
4. listopadu 2016 - Doctor Strange
5. května 2017 - Strážci Galaxie 2

 

 

O téhle trojici filmů už nějakou dobu víme. Marvel oficiálně potvrdil, že bude podtitul třetího Kapitána Ameriky znít Civil War (Občanská válka) a krapet rozšoupal Doctora Strange a druhé Strážce Galaxie. Co Benedict Cumberbatch jako Strange? Padlo diplomatické "zatím není nic jisté", castingové odhalení tak bylo jen jedno. V Kapitánovi se totiž vedle Stevea Rogerse a Tonyho Starka poprvé představí Black Panther, kterého si zahraje stoupající hvězda Chadwick Boseman (42, Get on Up). A v tu chvíli se Marvel začne nadechovat k epickému "zbytku" Fáze 3, který vypadá následovně:

28. července 2017 - Thor: Ragnarok
3. listopadu 2017 - Black Panther
4. května 2018 - Avengers: Infinity War – Part I
6. července 2018 - Captain Marvel
2. listopadu 2018 - Inhumans
3. května 2019 - Avengers: Infinity War – Part II

 

Ještě dýcháte? Fajn. Takže, trojka Thora bude přímo navazovat na Avengers: Age of Ultron, vedle asgardského kralevice se v ní pochopitelně objeví hlavně Loki a děj se má točit kolem titulního Ragnaroku - konce světa, při kterém zaniknou lidé i bohové.

 

 

Black Panther také souvisí s Age of Ultron. Řadu Wakandských easter eggů jsme si prošli v nedávném skalpelu, mimo obsazení Bosemana a premiéry ale nebylo potvrzeno nic. Je však velmi pravděpodobné, že se ve filmu objeví Andy Serkis jako záporák Ulysses Klaw!

 

Ano, DCčko oznámilo dvoudílnou týmovku jako první. Marvel sice plánoval oznámení Fáze 3 už na červencový Comic-Con, nakonec ale nemohl potvrdit vše potřebné, a tak došlo k odkladu. Infinity War se každopádně bude točit kolem Thanosova útoku na Zemi, dostaneme novou sestavu Avengers a nejspíš se zastaví i Strážci Galaxie. Lahoda.

 

Carol Danvers in da haus! Captain Marvel bude první marvelovkou s ženskou hlavní hrdinkou. V centru dění bude stát pilotka a tajná agentka Carol Danvers, z níž se po infikaci geny Kree (mimozemská rasa, která se objevila ve Strážcích Galaxie a řešila v Agents of S.H.I.E.L.D.) stane mocná superhrdinka. Casting je prý ještě daleko, brzy se ale dozvíme víc o scenáristickém a režijním dohledu.

 

Jubilejní dvacátou marvelovkou budou Inhumans, o kterých jste možná dodnes neslyšeli. Jedná se o pozemšťany, kteří během dlouholetého experimentu Kree získali superschopnosti a vystavěli si vlastní obrovskou společnost. I s královskou rodinou a spoustou dalších vychytávek, Marvel tu tedy otevře další kout filmového vesmíru podobně jako u Strážců Galaxie (to byla mimochodem desátá marvelovka).

VIDEO: TEASER AVENGERS: INFINITY WAR

 

Zaujatí? Zklamaní? Nadšení? O marveláckých plánech si brzy řekneme víc, teď se každopádně můžete vrhnout do diskuze se všemi postřehy a teoriemi. Čeká nás hodně zajímavá pětiletka!

 Marvelácký šéf Kevin Feige odpovídá na všechno, co by vás ještě mohlo zajímat.

---

Vytáhni v hospodě: Boseman na pódiu s Downeym a Evansem. Chlapci si stříhali o to, na čí stranu se postaví v Občanské válce.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (67)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace