Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nová Mumie?


ikona
Mr. Hlad
mummytransformers
O čem by mohla být nová verze hororové klasiky, kterou připravuje scenárista Star Treku?  

Fantasy akce Drákula: Neznámá legenda uspěla tak nějak napůl. S Lukem Evansem bychom se však v budoucnu ještě setkat mohli, ať už v sequelu, nebo v plánované sérii, ve které hodlá Universal oživit svá legendární monstra. Konec konců poslední příběh Vlada Tepese do tohohle vesmíru prý má taky spadat. Celkově bude ale první opravdovou vlaštovkou Mumie, kterou točí scenárista Transformers a Star Treku Alex Kurtzman a která by měla do kin dorazit na konci června 2016. O příběhu zatím nikdo nic prozradit nechtěl, ale teď unikly informace naznačující celkem dost věcí. Berte je ale s rezervou, nejspíš je nikdo nepotvrdí a dost možná jde o kachnu.

Hlavním hrdinou by měl být příslušník Navy SEALs Tyler Colt, jenž dostane se svou jednotkou za úkol proniknout do iráckého bunkru a zlikvidovat tu pár teroristů. Na místě ale najde jen mrtvoly a hlavně zjistí, že bunkr je ve skutečnosti stará hrobka a dějí se tu divné věci. Vojákům začne hrabat, jdou jeden druhému po krku a nakonec přežije jen Colt, který v hlubinách najde podivný sarkofág. Tajemné hlasy ho donutí ho otevřít a v ten okamžik se to celé podělá. Hrdina začne mít podivné vize asyrského krále Ashurbanipala a začne jít o život. Není úplně jasné, jestli se voják bude měnit v mumii, nebo proti ní bojovat, případně jestli se dočkáme blbnutí armády ve větším měřítku (i když souboj mumie a tanku by mohl být hodně zajímavý). Uvidíme, jestli to všechno nejsou jen kecy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace