Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přírůstky k X-Menům a k Batmanovi?


ikona
Mr. Hlad
batmansupermanx-men
Kdo by si to mohl rozdat s týmem profesora Xaviera? A kdo bude krýt záda Bruci Wayneovi? 

V březnu a v květnu 2016 budou mít comicsoví fandové hodně zajímavé žně. Na jaře totiž do kin dorazí Batman v Superman: Dawn of Justice a o dva měsíce později X-Men: Apocalypse. O obou filmech už jsme párkrát psali, přípravy jsou v plném proudu, ale to neznamená, že by už bylo ready všechno. Začněme Batmanem a Supermanem. Ti nafasují spoustu dalších superhrdinských parťáků, a i když tu budou Cyborg, Aquaman nebo Wonder Woman, nějaké to místo ještě volné asi bude. Teoreticky totiž dorazí i Robin. A bude to ženská. Zatím je to neoficiální, Warneři se to prý snažili tajit a osoba, která to vykecala, se může těšit na pětimilionovou pokutu. Údajně se ale dočkáme Carrie Kelly, kterou by si mohla zahrát Jena Malone, jež byla docela dost zajímavá ve dvojce Hunger Games a objevila se ve Snyderově propadáku Sucker Punch.

Co se týče X-Menů, tam je potřeba sehnat záporáka Apocalypse. Po závěrečných titulcích sice na diváky vybafl, ten nový ale bude mít jiný ksicht. A Foxové by rádi ulovili Toma Hardyho, jenž v Temný rytíř povstal ukázal, že hrozivé záporáky umí opravdu parádně. Problém je, že Hardy v minulosti párkrát naznačil, že ho akční žánr úplně nebaví a nerad kvůli němu tráví dny v posilovně. U X-Menů se ale vždycky sázelo víc na herecké schopnosti než na muskulaturu, a to by Hardyho bavit mohlo. A aby toho na něj nebylo málo, Marvel ho prý má i na seznamu kandidátů na roli Doctora Strange (jako prakticky každého charismatického borce v Hollywoodu). Uvidíme, co bude dál. Kde byste ho viděli raději?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace