Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #267 o Klubu rváčů a omluvě za Batmana


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak měl skončit druhý Amazing Spider-Man? Co všechno se dá poskládat v Lega? A umí Brad Pitt breakdance? 

Signální výplach.

Česká tvorba týdne

Na MZ občas upozorňujeme i na studentské filmy a dnes se můžete podívat na Chlapáky. Studentský počin Michaely Polákové vypráví o rodinném výletu k vodě, na kterém nepanuje zrovna mezigenerační idylka. A perličkou je, že při natáčení použitý karavan dlouho stál u nás na zahradě. Přes FB inzerát se ale čirou náhodou dostal do filmu, díky čemuž si pak Chlapáci našli cestu až sem. Snad se vám budou líbit!

Basketbal týdne

Mám pocit, že už jsem tohle video kdysi viděl, ale možná šlo o něco úplně jiného. Někdo každopádně propojil spoustu filmů tím, že mezi nimi nechal poletovat basketbalový míč. A je to docela zábava.

 

Lego týdne

Není velkým tajemstvím, že z Lega postavíte prakticky všechno. Když ale dánské kostičky někdo využije k tomu, aby zhmotnil spoustu slavných filmových scén, rozhodně si zaslouží naši pozornost.

 

Clooney týdne

George Clooneyho novináři tak dlouho otravovali bulvárními otázkami, až téměř přestal propagovat svoje filmy. O to zábavnější ale byl jeho překvapivý PR comeback, který v New Yorku spáchal kvůli sci-fi Honba za zítřkem. Vtipkování s doktorem Housem a další vzpomínání na Batmana? Takhle si Clooney svoje líbánky určitě nepředstavoval...

 

Breakdance týdne

Breakdance už dnes nikoho moc nepřekvapí. Když si to ale v jedné garáží rozdají Jimmy Fallon s Bradem Pittem, je to trochu jiná liga.

Klub rváčů týdne

Brad Pitt ještě jednou, tentokrát v upřímném traileru na Klub rváčů. A budete se divit, do čeho všeho se dá v téhle kultovní klasice rýpat.

 

Zombie týdne

Co by se stalo, kdybyste zombie ve znělce Walking Dead vyměnili za ožraly? Zhruba tohle.

 

Megatron týdne

Netuším, kolika lidem chybí ve čtyřce Transformers Shia. Ale rozhodně chybí přemýšlivému Megatronovi.

 

Spider-Man týdne

Amazing Spider-Man zase tolik chvály nesklidil, přinejmenším ale díky němu vznikl tenhle excelentní díl Jak to mělo skončit. A prej že je Superman rychlejší než kulka!

Duel týdne

V minulém výplachu se řešily nej filmy Chucka Norrise. A nejvíc padali Expendables 2 a Mistr Kickboxu.

Dnes se podíváme na zoubek Drákulovi. V kinech momentálně řádí jeho nejnovější inkarnace, tak nás zajímá "Kdo se vám v roli Drákuly líbil nejvíc?"Jméno svého hereckého favorita dejte do předmětu a nezapomeňte uvést pár důvodů.

 

Za týden zdar!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace