Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Verbinski na Piráty kašle


ikona
Mr. Hlad
Tvůrce Pirátů z Karibiku si hodlá dát od velkofilmů na nějakou dobu pauzu. A upsal se hned třem zajímavým projektům 

Gore Verbinski je zatraceně zajímavý režisér, který dokázal, že umí natočit pecku bez ohledu na to, jaký je to žánr. Viděli jsme od něj komedii Hon na myš, animák Rango, solidní drama Pan Rosnička i hororový Kruh. Piráti z Karibiku se mu taky povedli, ale jejich sequely bohužel trpěli syndromem „máme hodně peněz, takže to nemusí dávat smysl“. Pohořel i jeho Osamělý jezdec, ale na nezájem Hollywoodu si stěžovat nemůže. Teď se upsal společnosti Regency Pictures. A chystá pro ni hned tři filmy!

A všechny by mohly být zajímavé. Tím první má být zatím nepojmenovaný thriller, ve kterém bude hrát velkou roli paranoia. Objevit by se v něm měl Steve Carell, který je díky dramatu Foxcatcher jedním z vážných oscarových kandidátů a asi si takhle po padesátce řekl, že by zase rád zkusil něco jiného než komedie. Další projekt pro režiséra chystá scenárista Waltera Mittyho Steve Conrad. Pracovní název je Passangers a mělo by jít o hodně velkolepou akční komedii. Třetí kousek má na starost Justin Haythe, jenž má na kontě Mendesův Nouzový východ, a půjde o horor A Cure for Wellness, což vzhledem k tomu, co s publikem udělal Kruh, zní hodně zajímavě. Ačkoliv je na jména herců a data premiér ještě brzy, rozhodně nás těší, že se Verbinski hodlá věnovat novým a originálním projektům a nepokouší se držet jedné série, která už začíná pomalu otravovat. Jestli nás čte Michael Bay, tak ví, o čem mluvím.

--- 

Vytáhni v hospodě: Verbinski tvrdí, že v dětství ho nejvíc ovlivnila kniha Proměna od Franze Kafky.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace