Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spidey a další restart?


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-man
Peter Parker to v nové podobě zkusil dvakrát a nevyšlo to. Začne úplně od začátku? A uvidíme ho v Avengers? 

Spider-Man Sama Raimiho dokázal spolu s X-Meny definovat moderní pojetí comicsového žánru. Nová verze od Marca Webba s Andrew Garfieldem, která chtěla cílit víc na teenagery, se však něčím takovým zdaleka pochlubit nemůže a konec konců ani ničím jiným. Nový Spider-Man není extra dobrý a ani extra úspěšný. Jasně, 700 milionů u dvojky může vypadat dobře, ale špička konkurence se pohybuje někde jinde. O dost jinde. Sony už pár let machruje s tím, že se pokouší vytvořit spider-manovský vesmír, ale v poslední době to vypadá, že se spíš pokouší hasit průšvihy. Nejdřív bylo oznámeno, že trojka dorazí až v roce 2018 a že za dva roky dostaneme záporáckou týmovku The Sinister Six od Drew Goddarda. A teď tu jsou další změny.

Zatím nechce nikdo nic říct oficiálně, ale pro Spideyho to nevypadá úplně dobře. Sinister Six by měla totiž údajně sloužit jako takový „lehký restart“. Co si pod tím pojmem máme představit, asi nikdo moc neví, ale je jasné, že cesta, po které se Webb vydal, asi v Sony nikoho moc netěší. Takže možná přitvrdíme, potemníme a tak. A možná dojde i na přeobsazování. Sólovka Venoma prý dostala stopku úplně. Pokud je na drbech alespoň trocha pravdy, vypadá to, že u Sony jsou ze Spider-Mana celkem zoufalí. Šeptá se dokonce i něco o tom, že se pokouší domluvit s Marvelem a procpat Petera Parkera do Avengers, ale opakuji – nic není jisté, nic není potvrzené. Tak radši chvilku počkejme, co z toho nakonec vyleze. Spider-Man by si ale lepší péči zasloužil, to je jasné asi každému.

--- 

Vytáhni v hospodě: Za prvního Spider-Mana dostal Andrew Garfield půl milionu dolarů. Stokrát méně než Robert Downey Jr. za třetího Iron Mana. Vítejte v Hollywoodu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace