Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trable Dr. Strange a Stevea Jobse


ikona
KarelR
danny boyledr. strangemarvelsteve jobs
Joaquin Phoenix a Leonardo DiCaprio berou roha. 

Obvykle píšeme hlavně o tom, kdo si koho zahraje, dnes se ale výjimečně dozvíte, kdo si koho nezahraje. Dva celkem důležité filmy totiž přišly o herecké opory a začíná bleskurychlá sháňka po náhradnících.

O něco hůř je na tom marvelácký Dr. Strange, který má stanovenou premiéru na 8. července 2016. V Marvelu pevně doufali, že do role největšího pozemského mága ukecají Joaquina Phoenixe. Nakonec to ale neklaplo a Phoenix se rozhodl, že smlouvu na několik filmů a návštěvy Comic-Conu pro svoji kariéru nepotřebuje. Vrací to Marvel k uhánění Toma Hardyho, Benedicta Cumberbatche nebo Jareda Leta? Momentálně to vypadá, že celé hledání spíš začne úplně nanovo, takže čekejte brzké zvěsti o lovených kandidátech.

 

Podobné problémy jako v Marvelu mají i u Sony, kde o hlavní hereckou hvězdu přišla biografie Stevea Jobse. Leonardo DiCaprio si zakladatele Appleu nakonec nezahraje (víc ho zajímá drsný western The Revenant Alejandra Gonzáleze Iñárritu) a Danny Boyle musí začít shánět jiného slavného tahouna. Obvolávat prý bude Matta Damona, Bena Afflecka, Bradleyho Coopera a Christiana Balea. Tihle pánové ale zrovna nepatří mezi nevytížené herce, takže by scénář Aarona Sorkina mohl doputovat i k někomu úplně jinému.

Mrzí vás, že Phoenix nebude Dr. Strange, nebo jste od začátku měli jiného favorita? A z koho byste udělali Boyleova Stevea Jobse? Nezdráhejte se vyjádřit v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: Jobs byl zenový buddhista, což zní jako to nejpohodovější náboženství na světě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace