Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Já, legenda se vrátí


ikona
Mr. Hlad
will smith
Postapokalyptická podívaná si dá restart. Má ale vylidněný svět ještě co nabídnout? 

Sci-fi Já, legenda, ve které Will Smith a jeho pes bojovali proti hordě potvor ve vylidněném New Yorku, byla docela povedená a hlavně celkem úspěšná, její konec však naznačoval skutečně minimální šanci na pokračování. Takže místo toho dorazí restart, i když s ním to bude malinko složitější. Will Smith a Francis Lawrence v něm zatím nefigurují, místo toho tu  máme jméno Gary Graham. Toho asi neznáte. Tedy pokud jste si v poslední době nekupovali v Americe iPhone, jejich prodejem se totiž donedávna živil. Teď přešel ke scenáristům.

 

To, co napsal, má sice názvem A Garden at the End of the World, ale podle Warnerů je Grahamův svět prakticky stejný jako prostředí Já, legenda. Tak proč se nepřiživit na známém jménu? Každopádně děj je popisován jako sci-fi verze slavného westernu s Johnem Waynem Pátrači, v němž se John Wayne vydal po stopách indiánů, kteří mu unesli dceru. Takže je dost pravděpodobné, že dostaneme nějaké opevněné lidské město, z něhož vyrazí do divočiny komando a uprostřed zničeného světa si to rozdá s armádou potvor. Originální? Ani moc ne. Připomíná to Já, legenda? Taky ne. Mohlo by to být dobré? Se slušným režisérem a herci, proč ne. Ale to parazitování na známém jméně je tu přeci jen trošku divné.

--- 

Vytáhni v hospodě: Před Willem Smithem se měl v hlavní roli Já, legenda objevit Tom Cruise.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace